Ζώδια: Ημερήσια πρόβλεψη για Τρίτη 21 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Η αίσθηση καθήκοντος και δικαιοσύνης που σας χαρακτηρίζει, θα σας βοηθήσει να πάρετε μια ηγετική θέση/ ρόλο είτε στη δουλειά σας, είτε σε κάποια ομάδα που μπορεί να συμμετέχετε. Μη φοβηθείτε τις ευθύνες, θα αντεπεξέλθετε μια χαρά.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Το να ενδώσετε σε ένα φλερτ δεν είναι πολύ απλή υπόθεση για εσάς, γιατί λειτουργείτε περισσότερο με τη λογική παρά με την παρόρμηση. Αυτή τη φορά, όμως, το να κάνετε τους πολύ δύσκολους μπορεί να στείλει λάθος μηνύματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Πολλές φορές δίνετε μικρή σημασία σε αυτά που συμβαίνουν γύρω σας γιατί θεωρείτε πως είναι παροδικά και ανώδυνα κάποια προβλήματα που ίσως εμφανίζονται. Όμως, το μεγαλύτερο λάθος που μπορείτε να κάνετε στην παρούσα φάση είναι να θεωρήσετε ως «δεδομένο» κάποιον ή κάτι σημαντικό για εσάς. Τα πάντα κερδίζονται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Τον τελευταίο καιρό έχετε επανεξετάσει τις προτεραιότητές σας και έχετε αποφασίσει πως ότι και να συμβαίνει γύρω σας θέλετε και οφείλετε να αφιερώσετε χρόνο και στον εαυτό σας. Αυτό σας φτιάχνει τη διάθεση και σας κάνει πιο παραγωγικούς.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Το «εγώ» σας μερικές φορές δεν υπολογίζει τίποτα και κανέναν, όμως, επειδή επαγγελματικά κάποιες ισορροπίες είναι ιδιαίτερα ευαίσθητες κάντε την καρδιά σας πέτρα και κάντε ένα βήμα πίσω, αν θέλετε να αποφύγετε εξελίξεις που θα σας βάλουν σε μεγάλο ρίσκο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Η «πυροσβεστική» σας δράση είναι πολύτιμη γιατί έχετε πάντα εύστοχα επιχειρήματα που βασίζονται ισόποσα στη λογική και το συναίσθημα και η παρέμβασή σας βοηθά να ανακτηθούν οι ισορροπίες όταν υπάρχουν εντάσεις. Φίλοι ή συνεργάτες θα σας χρειαστούν.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Η αίσθηση πως κάποιοι άνθρωποι προσπαθούν να σας εκμεταλλευτούν, ενώ σας παρουσιάζουν ένα άλλο πρόσωπο αφενός σας στενοχωρεί και αφετέρου σας θυμώνει. Να έχετε πάντα στο μυαλό σας πως δεν είναι πάντα τα πράγματα και οι άνθρωποι αυτό που φαίνονται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Οι εντάσεις στη δουλειά έχουν αρχίσει να κοπάζουν, αλλά δίνουν τη θέση τους σε ένταση στην προσωπική σας ζωή. Διαφωνίες και μικροκαβγάδες με το ταίρι, την οικογένεια ή τους στενούς σας φίλους σας φέρνουν μια αναστάτωση. Μη μπείτε σε συζητήσεις αν δεν μπορείτε να διαχειριστείτε τα νεύρα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Η στρατηγική είναι η συνταγή της επιτυχίας σε όλους τους τομείς, καθώς όταν παρασύρεστε συναισθηματικά ή θυμώνετε κινδυνεύετε να χάσετε τον έλεγχο. Βγάλτε τα βέλη στη φαρέτρα σας, στοχεύστε προσεκτικά και θα πετύχετε κέντρο, καταφέρνοντας αυτό που έχετε βάλει στο μυαλό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12- 19/1)
Μερικές φορές σας λένε συναισθηματικά ψυχρούς και υπερβολικά ορθολογιστές, όμως στη συγκεκριμένη περίοδο της ζωής σας, αυτό επαγγελματικά θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο. Ζητήστε τις συμβουλές των άλλων, αλλά μην βασιστείτε αποκλειστικά σε αυτές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Θέλετε να βάλετε μερικά πράγματα στη ζωή σας σε τάξη, αλλά δεν είστε σίγουροι τελικά τι ακριβώς είναι αυτό που θέλετε για να νιώσετε πως όλα τα «κουτάκια» σας είναι τακτοποιημένα και μπορείτε να νιώσετε ασφάλεια και ηρεμία. Η αφετηρία για να είστε ευτυχισμένοι είναι να συνειδητοποιήσετε τι σας δημιουργεί χαρά.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Όσο αναβάλετε κάποια πράγματα, τόσο διαιωνίζονται καταστάσεις που σας κουράζουν και φθείρουν σχέσεις και συναισθήματα. Φανείτε πιο αποφασιστικοί και πάρτε αποφάσεις που μπορεί να μοιάζουν δύσκολες, όμως θα αποδειχθούν λυτρωτικές.

Ημερήσια πρόβλεψη για… Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

zwdia

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: