Ζώδια: Ημερήσια πρόβλεψη για Παρασκευή 3 Μαρτίου

Προβλέψεις Παρασκευή 3 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Μην σας πιάνουν ανασφάλειες για τις επιλογές που έχετε κάνει και για τις αποφάσεις που έχετε πάρει. Μπορεί οι εποχές να είναι δύσκολες και πιεστικές, μπορεί οικονομικά να έχετε ζοριστεί, όμως θα δείτε πως σύντομα τα πράγματα θα βελτιωθούν και θα νιώσετε ανακούφιση αλλά και δικαίωση.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Σήμερα, κάποιοι από εσάς θα βρεθούν αντιμέτωποι με μια νέα πρόκληση, μια νέα ευκαιρία που αφορά τη δουλειά ή και την ίδια τη ζωή σας και πιθανότατα θα φέρει συναρπαστικές αλλαγές και εξελίξεις που θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Οι επόμενες μέρες θα έχουν μετακινήσεις, επαφές, συζητήσεις και διαπραγματεύσεις και δεν θα θυμίζουν πολύ τους χαλαρούς ρυθμούς ενός κλασικού Σαββατοκύριακου. Η προσωπική σας ζωή βελτιώνεται σημαντικά και για πρώτη φορά μετά από καιρό κυριαρχεί ένα συναίσθημα ασφάλειας, χωρίς να λείπει το πάθος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Βρίσκεστε μπροστά σε αλλαγές και ανακατατάξεις και δεν είστε απόλυτα βέβαιοι για το πώς πρέπει να το διαχειριστείτε. Ζητήστε συμβουλές από αγαπημένα σας πρόσωπα και πάρτε με ψυχραιμία και σύνεση τις όποιες αποφάσεις σας.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Μην αφήνετε τον εαυτό σας να επηρεάζεται από θεωρίες συνωμοσίας. Τελευταία ότι σας συμβαίνει προσπαθείτε να το εξηγήσετε, αναλύοντάς το περισσότερο από όσο αξίζει, αναζητώντας υπαίτιους που πιθανόν σας σκάβουν το λάκκο, αλλά τα πράγματα μπορεί να είναι πολύ πιο απλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Κάποιοι πολύ δικοί σας άνθρωποι, η σχέση σας ή οι φίλοι σας, έχουν αισθανθεί πως τους παραμελείτε και δεν τους δίνετε τη σημασία και την αξία που τους αρμόζει, με αποτέλεσμα να σας παραπονούνται. Πέφτετε από τα σύννεφα –αλλά μήπως έχουν δίκιο;

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Η πίεση και η γκρίνια στο εργασιακό σας περιβάλλον είναι έντονη τις τελευταίες μέρες και αυτό σας έχει κουράσει. Προσπαθήστε να βρείτε λύσεις που θα αποφορτίσουν την κατάσταση και εκμεταλλευτείτε το Σαββατοκύριακο που έρχεται για να αποφορτιστείτε, να σκεφτείτε καθαρά και να «γεμίσετε μπαταρίες».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Ένας άνθρωπος από το παρελθόν σας με τον οποίο είχατε απομακρυνθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα επιστρέφει στη ζωή σας και αυτό σας φέρνει μια εσωτερική αναστάτωση. Προσπαθήστε να το διαχειριστείτε με ψυχραιμία και να βρείτε τις νέες ισορροπίες μεταξύ σας για να είστε και οι δύο ήρεμοι και χαρούμενοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Η οικονομική πίεση και οι ευθύνες δεν σας έχουν αφήσει να πάρετε μια ανάσα. Είστε όμως μαχητικοί και ξέρετε να ελίσσεστε και να βρίσκετε λύσεις. Μπορεί οι πρώτοι μήνες του 2017 να σας έβαλαν δύσκολα, όμως τώρα θα αρχίσετε να θερίζετε αυτά που σπείρατε. Οι επόμενες εβδομάδες θα σας δικαιώσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Υπάρχει κάτι σημαντικό που πρέπει να συζητήσετε, μια διαφωνία που καλείστε να λύσετε, αλλά η προοπτική αυτού του τετ α τετ «ξεκαθαρίσματος» σας αγχώνει και προτιμάτε τη σιωπή. Όμως, δεν έχει νόημα να αναβάλετε επ’ αόριστο κάτι που επιβάλλεται να συμβεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Μια γνωριμία μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον δείχνει πως έχει προοπτικές να εξελιχθεί σε μια σχέση που δεν θα έχει μόνο πάθος αλλά και προοπτικές μονιμότητας. Μη φοβάστε τη δέσμευση, άλλωστε η σταθερότητα στις σχέσεις όπως και σε όλους τους τομείς της ζωής σας είναι κάτι που επιζητάτε, καθώς σας δημιουργεί ασφάλεια.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Ο μήνας των γενεθλίων σας ξεκίνησε με μικροαναποδιές, όμως όσο περνούν οι μέρες θα σας αποζημιώσει. Μια απρόσμενη ευκαιρία εμφανίζεται που θα μεταφραστεί σε χρήματα ή και νέες προοπτικές στη δουλειά σας. Η περίοδος ευνοεί τις συμφωνίες και τα νέα ξεκινήματα. Ερωτικά θα υπάρξουν… σκιρτήματα!

Ημερήσια πρόβλεψη για… Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

zwdia

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: