Tι κάνει ο Karl Lagerfeld με την κόρη της Cindy Crawford;

«Όταν ο Karl μας είπε για την ιδέα του να συνεργαστεί με την Kaia, όλοι ενθουσιαστήκαμε από την απίστευτη προοπτική και δύναμη που θα έφερναν αυτές οι δύο λέξεις μαζί», αναφέρει ο Pier Paolo Rigni, Διευθύνων Σύμβουλος της KARL LAGERFELD. «Δουλέψαμε εντατικά στη διάρκεια των περασμένων μηνών με την Kaia στο L.A. και στο studio μας στο Παρίσι. Ήταν πολύ συναρπαστικό να βλέπεις την καθαρή ματιά της, το πάθος και την εμπλοκή της, και η συλλογή σίγουρα θα εμπνεύσει πολλές νεαρές γυναίκες.»
Tι κάνει ο Karl Lagerfeld με την κόρη της Cindy Crawford;
Η Kaia, κόρη της Cindy Crawford, έκανε το ντεμπούτο της στις πασαρέλες στη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας SS18 στη Νέα Υόρκη, και αμέσως έγινε το πιο περιζήτητο μοντέλο μετά από 18 επιδείξεις εκείνη τη σεζόν. Αποτελεί την επιτομή του μοντέλου της γενιάς των social media, με 3Μ ακόλουθους και μια γκαρνταρόμπα που σαγήνευσε σχολιαστές μόδας street style. H ίδια δήλωσε για αυτό το νέο της εγχείρημα: «Λάτρεψα το γεγονός ότι συμμετείχα στη δημιουργική διαδικασία και το να δουλεύεις με τον Karl είναι ένα όνειρο. Πάντα πίστευα ότι είναι ιδιοφυΐα, οπότε είναι εκπληκτικό το ότι μου έδειξε κάποια κομμάτια της επιχείρησής του. Εκτίμησα εκ νέου το πόσο σκληρά εργάζονται οι σχεδιαστές, και πόση δημιουργικότητα και σκέψη απαιτείται για κάθε συλλογή.»
Tι κάνει ο Karl Lagerfeld με την κόρη της Cindy Crawford;
Η συλλογή «KARL LAGERFELD X KAIA» περιλαμβάνει prȇt-a-porter και αξεσουάρ, όπως παπούτσια, τσάντες, γυαλιά ηλίου και κοσμήματα. Πολυτελή υφάσματα όπως βελούδο και μετάξι συνδυάζονται με μεταλλικά φινιρίσματα, ενώ το branding «KARL LAGERFELD X KAIA» είναι ευκρινέστατο. H συλλογή θα διατεθεί από αύριο, 30/8, έως 14/9 αποκλειστικά στα ηλεκτρονικά καταστήματα karl.com και revolve.com, ενώ από τις 14/9 σε καταστήματα σε όλο τον κόσμο και pop-ups.
Tι κάνει ο Karl Lagerfeld με την κόρη της Cindy Crawford;

Στην Ελλάδα, αντιπροσωπευτικά κομμάτια της συλλογής «KARL LAGERFELD X KAIA», καθώς της συλλογής KARL LAGERFELD, θα διατίθενται στα καταστήματα Collective Γλυφάδας, Κολωνακίου και Ψυχικού, καθώς και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.
COLLECTIVE: Αθήνα-Π.Ιωακείμ 14,Κολωνάκι, τηλ: 210 7235551
Λ. Κηφισίας 268, Ν. Ψυχικό, τηλ.: 210 6771 527 
Λ.Βουλιαγμένης 96, Γλυφάδα, τηλ.210 9639384
Tι κάνει ο Karl Lagerfeld με την κόρη της Cindy Crawford;

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: