Τι γυρεύει μία πελώρια χρυσή γόβα έξω από το «Απόλλων» στην Πάτρα

Η πελώρια χρυσή γόβα με τους γλόμπους τοποθετήθηκε από τη μία μέρα στην άλλη στο κεντρικό σημείο προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις

Μια τεράστια γόβα πήρε θέση έξω απο το Δημοτικό Θέατρο Απόλλων στην Πάτρα, προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις.

Η πελώρια χρυσή γόβα με τους γλόμπους τοποθετήθηκε από τη μία μέρα στην άλλη σε αυτό το κεντρικό σημείο, αλλά οι υπεύθυνοι δεν έχουν εξηγήσει ακόμα το λόγο που συνέβη αυτό.


Σύμφωνα με το thebest, κάποιοι λένε ότι η γόβα που βρίσκεται εκεί για να προπαγανδίσει την παράσταση «Εκκλησιάζουσες» η οποία πρόκειται να παρουσιαστεί στο ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας σε συνεργασία με τον Καρναβαλικο Οργανισμό, είναι κάτι μεταξύ υποδύματος της Μίνι Μάους, της Σταχτοπούτας και μιας Ρωσίδας χορεύτριας σε στύλο.


Πιθανώς θα ηλεκτροδοτείται καθώς το γοβάκι, που είναι και ψηλοτάκουνο, είναι γεμάτο γλόμπους. Για την ιστορία, μέσα από τις «Εκκλησιάζουσες» ο Αριστοφάνης εκφράζει την πικρία του για την δύσκολη κατάσταση της Αθήνας, μετά το τέλος του Πελοποννησιακού πολέμου.

Κατόπιν τούτων το χρυσό αυτό γοβάκι που ελέγχεται αισθητικά, δεν είναι γνωστό πώς ακριβώς δένει με την παράσταση, ποια δουλειά έχει έξω από την πόρτα του θεάτρου και -κυρίως- τι θέλει να μας πει.

Πηγή: thebest

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: