Τι φορούσε η Ελένη Μενεγάκη τέτοιες μέρες το 2018;

Τι φορούσε η Ελένη Μενεγάκη τέτοιες μέρες το 2018;

Αυτό το παλτό παραμένει must have item και σου εξηγούμε το γιατί.

Η Ελένη Μενεγάκη βιώνει μια από τις πιο διαφορετικές χρονιές της ζωής της αφού μετά από 30 ολόκληρα χρόνια στα τηλεοπτικά δρώμενα, αποφάσισε φέτος να απέχει. Η αγαπημένη παρουσιάστρια απολαμβάνει την οικογένεια της και περνά ήρεμες, ανέμελες στιγμές στο υπέροχο σπίτι της στα Μελίσσια.

Εμείς μπορεί να μην την απολαμβάνουμε πια στους δέκτες μας ωστόσο η Ελένη φροντίζει να δίνει το παρόν μέσα από τον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram. Η βασίλισσα της πρωινής ζώνης έχει καταφέρει να ξεχωρίσει τα τελευταία και στα social media με αποτέλεσμα να μετρά σήμερα 1,2 εκατομμύρια ακόλουθους.

Σαν σήμερα πριν ακριβώς δύο χρόνια, η Ελένη εντόπιστηκε από τους φωτογράφους κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Όπως ήταν αναμενόμενο, η παρουσιάστρια έδειχνε άκρως στυλάτη και εντυπωσιακή ενώ το μαύρο, maxi παλτό της μας κέρδισε με την πρώτη ματιά.

Η γούνα και τα πανωφόρια με γούνινες λεπτομέρειες αποτελούν την πιο διαχρονική και αγαπημένη επιλογή των γυναικών για τις κρύες ημέρες του έτους. Άνετο, κομψό και σίγουρα ζεστό, το παλτό της Ελένης είναι ό,τι πιο chic είδαμε σήμερα και τις τελευταίες ημέρες. Η παρουσιάστρια επέλεξε να ολοκληρώσει το outfit με μαύρα, flat μποτάκια και μια τσάντα σε καφέ ταμπά χρώμα, παραδίδοντας για ακόμη μια φορά μαθήματα στυλ.

 Βρήκαμε πώς θα πλύνεις σωστά και εύκολα τα μεταξωτά σου ρούχα στο σπίτι

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις περισσότερες φωτογραφίες από την stylish εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη στο αεροδρόμιο ακριβώς δύο χρόνια πριν.

Πηγή φωτογραφιών: NDP

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: