Τι ευχήθηκε ο Πάπας Φραγκίσκος στον Carlos Tavares όταν τον επισκέφθηκε στο Βατικανό

Η ηγεσία της Stellantis πριν από μερικές ημέρες βρέθηκε στο Βατικανό όπου είχε πολύωρη συνομιλία με τον Πάπα Φραγκίσκο ( κατά κόσμον Χόρχε Μάριο Μπεργκόλιο) .

Ο ηγέτης της  Ρωμαιοαθολικής Εκκλησίας, έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον τόσο για τις προσπάθειες που γίνονται  παγκοσμίως για να μειωθεί η μόλυνση του περιβάλλοντος όσο και για το νέο αμιγώς ηλεκτρικό Fiat 500 που κατασκευάζεται στο εργοστάσιο του Mirafiori στο Τορίνο.

Ο Πάπας υποδέχθηκε στην Πόλη του Βατικανό ,τον John Elkann, Πρόεδρο της Stellantis, τον Carlos Tavares, CEO της Stellantis και  τον Olivier François, CEO της μάρκας Fiat και με ιδιαίτερο ενδιαφέρον άκουσε όλες τις εξελίξεις της αυτοκινητοβιομηχανίας για τη βιώσιμη αυτοκίνηση. Μάλιστα έκανε αρκετές ερωτήσεις για το ηλεκτρικό Fiat 500.

Οι εκπρόσωποι της Stellantis ενημέρωσαν τον Πάπα για τη  Stellantis και τη συγχώνευση των δύο αυτοκινητοβιομηχανιών που έχουν  μακρά παράδοση  στο χώρο  αλλά και γενικότερα για τους στόχους του Ομίλου.

Ο Πάπας εξέπληξε τους εκπροσώπους της Stellantis, τόσο για τις γνώσεις του όσο και για τις καίριες ερωτήσεις που έκανε γύρω από την ηλεκτροκίνηση.

Ο Carlos Tavares του έκανε μια λεπτομερή αναφορά γύρω από το  νέο, αμιγώς ηλεκτρικό 500 που είναι το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο της Fiat. Ανέφερε για τον ξεχωριστό σχεδιασμό, τις  έξυπνες λύσεις και τις καινοτόμες τεχνολογίες.Το Fiat 500 διατίθεται  με τρία  αμαξώματα (hatchback, cabrio και 3+1), διαθέτει  δυνατότητα αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 2, αλλά και συμβατότητα με δίκτυα 5G.

Ο Πάπας έδειξε ακόμη ενδιαφέρον γιατί στο εργοστάσιο Mirafiori στο Τορίνο απασχολούνται χιλιάδες εργαζόμενοι  ενώ σε όλο τον κόσμο η Stellantis απασχολεί 300.000 εργαζόμενους.

Λίγο πριν η ηγεσία της Stellantis αναχωρήσει από το Βατικανό ο Πάπας τους ζήτησε να κάνουν ότι είναι δυνατόν προκειμένου οι επόμενες γενιές να βρεθούν σε ένα πιο φιλικό περιβάλλον.

Τι ευχήθηκε ο Πάπας Φραγκίσκος στον Carlos Tavares όταν τον επισκέφθηκε στο Βατικανό gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: