Τι έδειξε το συγκριτικό τέστ για τη νέα γενιά των ελαστικών

Το P Zero πέτυχε τους καλύτερους χρόνους γύρου, σε υγρές και στεγνές συνθήκες. Αυτό διαπίστωσαν οι έμπειροι δοκιμαστές του περιοδικού EVO .

Οι δοκιμαστές είπαν χαρακτηριστικά:

« Μπορείς να νιώσεις την πρόσφυση»

Το ελαστικό Pirelli P Zero επικράτησε έναντι κορυφαίων αντιπάλων, σε μία σημαντική δοκιμή ελαστικών που διοργάνωσε το περιοδικό Evo, κάτι που αναδεικνύει το κορυφαίο ελαστικό της Pirelli σε αδιαμφισβήτητο παγκόσμιο ηγέτη στον τομέα των υπερυψηλών επιδόσεων.

Το Evo, με σλόγκαν ‘ο ενθουσιασμός της οδήγησης’, ιδρύθηκε το 1998 και κυκλοφορεί σε αρκετές διεθνείς εκδόσεις, απευθυνόμενο στους ενθουσιώδεις οπαδούς των αυτοκινήτων υψηλών επιδόσεων σε όλο τον κόσμο.

Κατά τη διάρκεια της πολυαναμενόμενης συγκριτικής δοκιμής θερινών ελαστικών, το Evo πήρε τα καλύτερα ελαστικά επιδόσεων που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά,  και τα υπέβαλλε σε διεξοδικές δοκιμασίες, όπου το P Zero βρέθηκε αντιμέτωπο με επτά αναγνωρισμένα προϊόντα του ανταγωνισμού.

Αυτές ήταν σχεδιασμένες για την αξιολόγηση βασικών χαρακτηριστικών όπως συμπεριφορά, επιτάχυνση και φρενάρισμα, σε ποικίλες, διαφορετικές συνθήκες, στο στεγνό και στο βρεγμένο. Η δοκιμή περιλάμβανε αφενός  αντικειμενικές μετρήσεις – με μετρήσεις των επιδόσεων των ελαστικών σε ελεγχόμενο περιβάλλον – και υποκειμενικές αξιολογήσεις, όπου μία ομάδα έμπειρων οδηγών δοκιμών του evo αξιολόγησε τα ελαστικά με κριτήριο την πληροφόρηση (feedback) και την αίσθηση από την αλληλεπίδραση μεταξύ αυτοκινήτου και δρόμου.

Τι έδειξε το συγκριτικό τέστ για τη νέα γενιά των ελαστικών gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: