Τι  αποφάσισαν οι οδηγοί του Ενιαίου στα γραφεία του ΣΟΑΑ

Η πρώτη μετά τις διακοπές συνάντηση των οδηγών  που συμμετέχουν στο φετινό πρωτάθλημα SEA JETS  ENIAIO 2017,  πραγματοποιήθηκε χθες στα γραφεία του ΣΟΑΑ.

Τα  θέματα που απασχόλησαν τους οδηγούς και οι αποφάσεις που ελήφθησαν, αφορούν τους αγώνες που ακολουθούν, μιας και οι διάφορες μεταβολές στο αγωνιστικό πρόγραμμα του 2017 αναθεωρούν τον αρχικό προγραμματισμό και τις πιθανές αλλαγές σε κάποια άρθρα του κανονισμού.

Έτσι μετά από ψηφοφορία ελήφθησαν οι παρακάτω αποφάσεις.

Τα αυτοκίνητα του Ενιαίου θα συμμετέχουν στον αγώνα ταχύτητας του αεροδρομίου Τατοίου , εάν αυτός πραγματοποιηθεί στις 7-8 Οκτωβρίου και εάν ο οργανωτής δεσμευθεί εγγράφως για κάποια θέματα σχετικά με την ασφάλεια και την ποιότητα του οδοστρώματος.

Δεν θα  συμμετέχουν στην ανάβαση Μοσχοκαρυάς (πρόταση της λέσχης ΑΛΑΛ.)

Δεν θα  συμμετέχουν στο ράλι ΔΕΘ (πρόταση του ΑΟΘ.)

‘Όσοι οδηγοί επιθυμούν μπορούν να συμμετέχουν στη ανάβαση Ομαλού μιας και η προσφορά της λέσχης κρίθηκε ικανοποιητική. Σε περίπτωση που συμμετέχουν περισσότερα από 5 αυτοκίνητα, η εταιρεία USAG  αθλοθέτησε κύπελλα για τους τρεις πρώτους.

Στη συνέχεια συζητήθηκαν διάφορα τεχνικά θέματα, σχετικά με το πρόσθετο βάρος των αυτοκινήτων, το ABS το όργανο ένδειξης θερμοκρασίας, και την εξάτμιση.

Είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό το γεγονός, ότι όλοι οι παρόντες οδηγοί προσπάθησαν με τον καλύτερο τρόπο να βρουν λύσεις, ικανοποιητικές και σύμφωνες με όλους.

Παρόμοιες συναντήσεις θα ακολουθήσουν και στο μέλλον ώστε ο θεσμός του SEA JETS ENIAIO 2017   να γίνει το κορυφαίο πρωτάθλημα του Ελληνικού Motor Sport.

Τι  αποφάσισαν οι οδηγοί του Ενιαίου στα γραφεία του ΣΟΑΑ

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: