Τι απέγινε το «σαντουιτσάδικο του Κωστόπουλου» στο Κολωνάκι

Ήταν περίπου έναν χρόνο πριν όταν ο Πέτρος Κωστόπουλος ξεκίνησε ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα, το Street Deli. Πρόκειται για ένα μαγαζί με σάντουιτς, όπως εκείνα που έβλεπες σε αμερικανικές ταινίες ή σειρές, όπως στα «Φιλαράκια».

Άλλωστε, ήταν μία ιδέα του πρώην εκδότη που την είχε μήνες στο μυαλό του, πριν αυτή πάρει σάρκα και οστά τον Μάρτιο του 2018.

Ο κόσμος στην αρχή ανταποκρίθηκε στη νέα πρόταση, με τον Πέτρο Κωστόπουλο να μιλά για το καινούργιο του ξεκίνημα. Ωστόσο, η σημερινή εικόνα δεν έχει καμία σχέση με εκείνη προ μηνών ή με τις φωτογραφίες που ανέβαζε ο Πέτρος Κωστόπουλος στο Instagram.

Tο «σαντουιτσάδικο του Κωστόπουλου», όπως το έλεγαν, φαίνεται να έβαλε λουκέτο, ενώ το μαγαζί έχει σημάδια εγκατάλειψης. Ο φακός του Newsbeast βρέθηκε στο Κολωνάκι, στο Street Deli διαπιστώνοντας πράγματι τα σημάδια εγκατάλειψης.

Ο εξοπλισμός δεν είναι στο εσωτερικό του μαγαζιού, ενώ στους πάγκους θα δεις ένα μισοτελειωμένο χαρτί κουζίνας και κάποια καλώδια. Στον τοίχο υπάρχει μια σκάλα και ίσως αυτός να είναι κι ένας από τους λόγους, που οι κάτοικοι της περιοχής αρχικά πίστεψαν πως θα κάνουν ανακαίνιση. Όπως εξήγησαν οι γείτονες, το μαγαζί έκλεισε μετά τις Γιορτές. Μάλιστα, στον τοίχο είναι κολλημένο κι ένα ειδοποιητήριο από τα ΕΛΤΑ.

Να εξηγήσουμε πως μπορεί το εν λόγω μαγαζί να ήταν γνωστό ως το «σαντουιτσάδικο του Κωστόπουλου», όμως, στην πραγματικότητα εκείνος πέρα από την αρχική ιδέα, είχε επιμεληθεί το μενού και όλες τις λεπτομέρειες, ενώ είχε και τις δημόσιες σχέσεις. Γι’ αυτό και θα τον έβρισκες πάντα εκεί.

(?)

Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: