Τι αλλάζει στο φετινό «Survivor»

Οι αιτήσεις έφτασαν τις

65 χιλιάδες ωστόσο αυτό ήταν αναμενόμενο για ένα ριάλιτι που κατάφερε να ανατρέψει το τηλεοπτικό τοπίο από την αρχή ως το τέλος του. Αυτό που αλλάζει όμως είναι κάποια δεδομένα που αφορούν τους κανόνες αλλά και την μορφή του «Survivor 2» το οποίο ετοιμάζεται από τον ΣΚΑΪ και την Ajun Medya με πυρετώδεις ρυθμούς.

Πρώτη σημαντική αλλαγή είναι το γεγονός ότι το παιχνίδι θα ξεκινήσει πολύ νωρίτερα και συγκεκριμένα τον Ιανουάριο. Κατόπιν τούτου οι παίκτες θα αντιμετωπίσουν πιο δύσκολες καιρικές συνθήκες.

 

Όπως αποκαλύπτουν στελέχη της παραγωγής «Θα είναι γενικά πιο σκληρό, με πιο δύσκολες δοκιμασίες και αγωνίσματα . Η μεγαλύτερη διάρκεια (σχεδόν 6 μήνες) επίσης θα δυσκολέψει τα πράγματα! Για αυτό έχουμε προβλέψει να είναι περισσότεροι οι παίκτες σε κάθε ομάδα. Δεν είναι σίγουρο ότι θα δούμε τους παίκτες στις ίδιες παραλίες – μπορεί να μεταφερθούν τα γυρίσματα σε άλλες τοποθεσίες αλλά βέβαια και πάλι στον Αγιο Δομίνικο».

Ως προς τη διαδικασία επιλογής εκτός από ιατρικές εξετάσεις και αθλητικά τεστ (στη φάση της επιλογή οι υποψήφιοι δοκιμάζονται έτσι κι αλλιώς και σε διάφορα αθλήματα), φέτος δίνεται μεγάλο βάρος σε ψυχομετρικά τεστ (συμπεριφορά σε συνθήκες πίεσης, ομαδικότητα και συνεργασία κλπ).

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: