Θυμάστε την Βικτώρια Χαραλαμπίδου: Πού χάθηκε η ηθοποιός και πώς είναι σήμερα; [Εικόνες]

Η Βικτώρια Χαραλαμπίδου «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό μέσα από την τηλεοπτική σειρά του Mega «Έτσι ξαφνικά» υποδυόμενη τη σύζυγο του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη.

Το στόρι της σειράς ήταν το εξής: Ο Ανδρέας Φωτεινάκης (Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης) ζει ευτιχισμένα με τη σύζυγό του, Άννα (Βικτώρια Χαραλαμπίδου), η οποία είναι έγκυος. Εν τω μεταξύ, η αδερφή του Ανδρέα, Βασιλική (Αντιγόνη Αλικάκου) ζει με τον σύζυγό της Μαρίνο (Φάνης Μουρατίδης), με τον οποίο τσακώνονται συχνά, και τα 2 παιδιά τους. Ο Μαρίνος λέει στον Ανδρέα πως είχε σχέση με την Άννα, ενώ στην πραγματικότητα την είχε βιάσει. Ο Ανδρέας θυμωμένος εγκαταλείπει την Άννα στην βροχή και φεύγει. Την Άννα την πιάνουν οι πόνοι και κάποιος την βρίσκει.

Πάει στο μαιευτήριο και φιλοξενείται από την μητέρα της Δέσποινα (Μελίνα Βαμβακά). Γεννάει ένα κοριτσάκι, την Ανδριάνα (Ελένη Παπαδόγια). Εν τω μεταξύ ο Ανδρέας πατάει μια γυναίκα και μπαίνει στη φυλακή. Η Άννα πηγαίνει με το παιδί της να ζήσει στα Κύθηρα. Εκεί γνωρίζει την Τόνια (Ελένη Ζυμάλη), παντρεμένη με τον Αντώνη (Στάθης Μαντζώρος). Γνωρίζει επίσης τον Γιώργο (Αιμίλιος Χειλάκης), γιατρό με τον οποίο έχουν σχέση. Τους έχει δηλώσει πως είναι χήρα, αλλά ο Ανδρέας της στέλνει το διαζευγετήριο. Η Τόνια το ανακαλύπτει και η Άννα το ομολογεί στον Γιώργο. Ο Αντώνης μπλέκει με ναρκωτικά, και για να αποτοξινωθεί πάει σε κλινική απεξάρτησης στην Αθήνα. Ο Ανδρέας αποφυλακίζεται και, μαθαίνοντας την αλήθεια, πάει στα Κύθηρα. Η Άννα του ζητά να την αφήσει να σκεφτεί. Ο Ανδρέας φεύγει και ξανάρχεται. Η Άννα δεν ξέρει ποιον να διαλέξει. Τέλος μένει με τον Γιώργο.

Μετά τη σειρά δεν την ξαναείδαμε τηλεοπτικά καθώς στα γυρίσματα είχε γνωρίσει τον Ελληνοαυστραλό Πίτερ Καυδιανός και τον ακολούθησε στην Αυστραλία. Το ήξερε και δεν δίστασε να πάρει τη μεγάλη απόφαση. Οι δυο τους έχουν σήμερα έναν υπέροχο γιο, τον Λεωνίδα, που είναι 8,5 χρόνων και τον φωνάζουν Λίο. Πηγαίνει σε αγγλικό σχολείο και μαθαίνει ελληνικά και ρωσικά. Η ηθοποιός μένει στο Σύδνεϋ με την οικογένειά της.

Δείτε πώς είναι σήμερα στα 47 της:

Πηγή: altsantiri.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: