Θύμα κλοπής «μαμούθ» στη Μύκονο ο Καρβάλιο της Ρεάλ Μπέτις

Οι δράστες άρπαξαν από την  πολυτελή βίλα  που διέμενε ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής μετρητά ύψους 20.000 ευρώ, ένα ρολόι Richard Miller αξίας 199.000 ευρώ, ένα ζευγάρι παπούτσια αξίας 5.000 ευρώ και μια τσάντα Louis Vuitton αξίας 20.000 ευρώ

Ανενόχλητες συνεχίζουν την δράση τους στη Μύκονο οι οργανωμένες σπείρες «ποντικών» που βάζουν στο μάτι τα καταλύματα επωνύμων, όπου ξέρουν ότι θα βρουν χρήματα και τιμαλφή μεγάλης αξίας. Τελευταίο τους θύμα ήταν ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής της ισπανικής Ρεάλ Μπέτις Γουίλιαμ Καρβάλιο.

Οι διαρρήκτες εισέβαλαν τα ξημερώματα της Παρασκευής στην πολυτελή βίλα πέντε διαμερισμάτων στην περιοχή Ελιά, που έχουν νοικιάσει ο 30χρονος άσσος μαζί με έναν ομοεθνή φίλο του για να κάνουν διακοπές με τις συντρόφους τους και συγγενικά τους πρόσωπα. Οι ένοικοι απουσίαζαν από τις 11 τη νύχτα της Πέμπτης ως τις 4 τα ξημερώματα της Παρασκευής, αλλά όταν επέστρεψαν από διασκέδαση τους έλουσε κρύος ιδρώτας καθώς βρήκαν τη βίλα άνω- κάτω.


Όπως κατέθεσε ο Καρβάλιο στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, οι δράστες είχαν παραβιάσει με κατσαβίδι μια μπαλκονόπορτα και είχαν αρπάξει μετρητά ύψους 20.000 ευρώ, ένα ρολόι Richard Miller αξίας 199.000 ευρώ, ένα ζευγάρι παπούτσια αξίας 5.000 ευρώ και μια τσάντα Louis Vuitton αξίας 20.000 ευρώ.

Η νέα κλοπή με λεία «μαμούθ» αξίας 244.000 ευρώ έχει προκαλέσει αναστάτωση στο νησί των ανέμων και οι αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν τους δράστες από τυχόν αποτυπώματα ή γενετικό υλικό που ενδέχεται να άφησαν πίσω τους.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: