«Thrive»: Η Zέτα Δούκα συναντά τον Γιώργο Καπουτζίδη (trailer)

Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου, στις 12:00 το μεσημέρι, στην εκπομπή «Thrive» του ΑΝΤ1, καλεσμένος της Ζέτας Δούκα θα είναι ο σεναριογράφος και ηθοποιός Γιώργος Καπουτζίδης. Ο Γιώργος Καπουτζίδης μιλάει έξω από τα δόντια, όπως πάντα.

«Μην περιμένετε από μένα, να σας κάνω εξομολογήσεις, αποκαλύψεις, γιατί θα είναι σαν να λέω ότι έχετε δικαίωμα να μάθετε», υπογραμμίζει και προσθέτει: «Όχι δεν έχετε κανένα. Δεν περιμένω καμία αποδοχή και καμία ανοχή. Θα κάνω ότι θέλω. Κάντε και εσείς αυτό το οποίο θέλετε. Και να κοιτάξει ο καθένας την ζωή του και να τη φτιάξει όσο γίνεται πιο όμορφη. Είναι τόσο απλό, αν το κάναμε αυτό θα ήταν πιο όμορφη η χώρα μας.»

Ο διευθύνων σύμβουλος της ICAP Νικήτας Κωνσταντέλλος μας μιλάει για την προσπάθειά του να βελτιώσει την καθημερινότητα των εργαζομένων σε μεγάλες επιχειρήσεις, ενώ παραδέχεται πως έχει κάνει υπερβολές όσον αφορά τη δουλειά. Το μότο του είναι:  «Δούλεψε σκληρά και απόλαυσε την χαρά της δημιουργίας και της αναγνώρισης».

Τέλος και αυτή την Κυριακή θα ανακαλύψουμε νέα «Thrive Tips» μέσω του thriveglobal.gr. Η Φαίη Ευθυμίου, διευθύντρια σύνταξης της πρωτοποριακής πλατφόρμας ευεξίας, θα μας μιλήσει για τα Walking Meetings και θα μας εξηγήσει γιατί πρέπει να τα εντάξουμε στην καθημερινότητά μας.

Παρουσιάζει: Ζέτα Δούκα
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Κουλελής
Αρχισυνταξία: Κία Παπαδοπούλου
Διευθύντρια περιεχομένου: Φαίη Ευθυμίου
Executive Producer: Νίκος Αλαβάνος
Line Producer: Μάριαμ Κασέμ
Διεύθυνση Παραγωγής: Γιώργος Κολλάρος
Μοντάζ: Δημήτρης Βάτσιος
Εταιρεία παραγωγής: FILMIKI

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: