«Thrive»: Η Zέτα Δούκα συναντά την Κατερίνα Παπουτσάκη (trailer)

Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου, στις 12:00, στον ΑΝΤ1, η Ζέτα Δούκα υποδέχεται την Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία μιλά για τον σύζυγό της, το γάμο τους αλλά και τη σχέση της με τον γιο της, Μάξιμο.

«Δεν ξέρω τι μας κάνει καλούς γονείς… Αυτό που έχω κατακτήσει με τον Μάξιμο είναι ότι με εμπιστεύεται. Βλέπω στα μάτια του πράγματα, πέρα από τα προφανή» λέει χαρακτηριστικά.

Επιπλέον, η Κατερίνα Παπουτσάκη αναφέρεται στη νόσο Crohn, από την οποία νόσησε όταν υποδυόταν την Αλίκη, εξηγώντας ταυτόχρονα πώς ξεπέρασε αυτή την τραυματική για την υγεία της περίοδο.

Στη συνέχεια, ο γιατρός Δημήτρης Τσουκαλάς μιλά για την πρωτοβουλία του να προσφέρει βοήθεια σε ανθρώπους που πάσχουν από χρόνιες παθήσεις. Όντας ο ίδιος ασθενής με ελκώδη κολίτιδα, περιγράφει τα πράγματα που μπορούμε να κάνουμε ώστε να έχουμε καλύτερη ποιότητα ζωής, όπως να τρώμε σωστά, να περπατάμε, αλλά και να πίνουμε νερό.

Τέλος και αυτή την Κυριακή θα ανακαλύψουμε νέα «Thrive Tips» μέσω του ThriveGlobal.gr. Η Φαίη Ευθυμίου, διευθύντρια σύνταξης της πρωτοποριακής πλατφόρμας ευεξίας, θα μας μιλήσει για τα soft skills, τις δεξιότητες που πρέπει να έχει ένας εργαζόμενος ανεξάρτητα από το επάγγελμα που κάνει.

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: