Θρήνος στον κόσμο της μόδας για το θάνατο του Patrick-Louis Vuitton

Θλίψη στο χώρο της μόδας προκάλεσε ο θάνατος του Patrick-Louis Vuitton, του επικεφαλής του τμήματος ειδικών παραγγελιών του γαλλικού οίκου Louis Vuitton ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών, στο Παρίσι.

Ο Patrick-Louis Vuitton ακολούθησε την οικογενειακή παράδοση, προσχωρώντας στην επιχείρηση το 1973 ως τεχνίτης ξυλουργός αλλά η εξέλιξή του στον διάσημο οίκο μόδας ήταν μεγάλη και σύντομα ανέλαβε το τμήμα ειδικών παραγγελιών.

Θρήνος στον κόσμο της μόδας για το θάνατο του Patrick Louis Vuitton

Ο Patrick αρχικά δεν ήθελε να μπει στην οικογενειακή επιχείρηση αλλά άλλαξε την απόφασή του όταν ο παππούς της οικογένειας Gaston-Louis Vuitton έφυγε από τη ζωή το 1970 και η σύζυγός του ζήτησε την συνδρομή του Patrick στην επιχείρηση.

Η είδηση του θανάτου ανακοινώθηκε στην ιστοσελίδα του οίκου  ενώ τα λόγια για την απώλεια του υπεύθυνου του τμήματος ειδικών παραγγελιών ήταν συγκινητικά:

Ενημερωθήκαμε με θλίψη για την απώλεια του Patrick-Louis Vuitton και θέλουμε να μοιραστούμε το μήνυμα του Michael Burke (διευθύνων σύμβουλος του οίκου):

Θρήνος στον κόσμο της μόδας για το θάνατο του Patrick Louis Vuitton

«Μοιραζόμαστε όλοι την ίδια θλίψη. Ο Patrick-Louis ήταν μια εμβληματική φιγούρα της οικογένειας Vuitton και του οίκου μας. Οι σκέψεις μου είναι με τους φίλους και την οικογένειά του, ιδιαίτερα τους γιους του, Pierre-Louis και Benoît-Louis, που εργάζονται δίπλα μας, καθώς και τα εγγόνια του. Εκ μέρους όλων των ομάδων, τους στέλνουμε τη συμπαράστασή μας».

O αποθανών είχε εξειδίκευση στην συλλογή των βαλιτσών ταξιδίου της διάσημης φίρμας, και ο τρόπος που συνδύασε το ταξίδι με την μόδα, έδωσε νέα πνοή στον διάσημο οίκο. 

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: