Θρήνος για τον Παύλο Πολάκη: Έχασε τον θείο του

Ιδιαίτερα δύσκολες ώρες περνά ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, καθώς έχασε τον θείο του, όπως έκανε γνωστό με μία συγκινητική ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

“Καλό ταξίδι αγαπημένε μου θείε Χαράλαμπε… Πάντα σε έβλεπα σαν το μεγάλο μου αδελφό, που μαζί κάναμε τόσες βόλτες, τόσες συζητήσεις και που η ανθρωπιά και η καλοσύνη σου καθόρισαν ένα μεγάλο κομμάτι αυτού που είμαι σήμερα” αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του ο κ. Πολάκης.

Ολόκληρη η ανάρτηση:

“Καλό ταξίδι αγαπημένε μου θείε Χαράλαμπε. Ήσουν ο μικρότερος αδερφός , ο τέταρτος δάσκαλος της αδερφοσύνης του πατέρα μου που μου στάθηκε σαν πατέρας όλα τα δύσκολα χρόνια μετά το θάνατο του.

Πάντα σε έβλεπα σαν το μεγάλο μου αδελφό, που μαζί κάναμε τόσες βόλτες, τόσες συζητήσεις και που η ανθρωπιά και η καλοσύνη σου καθόρισαν ένα μεγάλο κομμάτι αυτού που είμαι σήμερα.

Έτσι θέλω να σε θυμάμαι όπως στις φωτογραφίες αυτές στα γλέντια στο πατρικό μου στον Αργουλέ με όλους τους φίλους και εδικούς που μας ένωναν ακατάλυτοι δεσμοί ήθους, αξιών και ενός λαϊκού πολιτισμού αδερφοσύνης και αλληλεγγύης που είναι ο σκληρός πυρήνας μιας αριστεράς της πράξης που πάντα πίστευες και στήριξες”.

politiki

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: