Θρίλερ με αγνοούμενο ψαροντουφεκά στο Πήλιο – Βρήκαν τα ρούχα και το αυτοκίνητό του

Την Πέμπτη το πρωί ξεκίνησαν ξανά οι συντονισμένες έρευνες αρκετών υπηρεσιών και εθελοντών για τον εντοπισμό του 35χρονου Δημήτρη Παπανικολάου, από το Προμύρι, που το απόγευμα της Τρίτης είχε πάει για ψαροντούφεκο στην παραλία Μουρτιάς στο Νότιο Πήλιο και από τότε αγνοείται.

Όσο περνούσαν οι ώρες και ο νεαρός άντρας δεν είχε εντοπιστεί στη στεριά, τόσο εξανεμίζονταν οι ελπίδες να βρεθεί ζωντανός, αφού στην περιοχή έπνεαν άνεμοι 4-5 μποφόρ και ο βυθός ήταν θολός.

Απίστευτο είναι το γεγονός ότι ο άτυχος νεαρός, μερικά χρόνια πριν, είχε χάσει τον πατέρα του, από πνιγμό, ενώ έκανε ψαροντούφεκο.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Ο 35χρονος ξεκίνησε στις 18:00 το απόγευμα της Τρίτης, από το σπίτι του στο Προμύρι, για να πάει για ψαροντούφεκο στην παραλία Μουρτιάς, όπου συνήθιζε να πηγαίνει, αλλά μέχρι τα μεσάνυχτα δεν έδωσε σημεία ζωής, οπότε συγγενείς του, ενημέρωσαν το Λιμεναρχείο Βόλου και δήλωσαν την εξαφάνισή του.

Τότε ενημερώθηκε ο θάλαμος επιχειρήσεων του Λιμενικού και στήθηκε η επιχείρηση και έρευνες από θαλάσσης και ξηράς μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης από δύο πλωτά σκάφη του Λιμενικού, πυροσβέστες του Κλιμακίου Αργαλαστής, αστυνομικούς του Α.Τ. Μηλεών και από τις 02:30 τα ξημερώματα και ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού.

Το αυτοκίνητο του 35χρονου εντοπίστηκε στην ακτή της παραλίας Μουρτιάς και δίπλα του βρισκόταν τα ρούχα του, ενώ το κινητό του τηλέφωνο ήταν μέσα στο αυτοκίνητο. Παρά τις ολονύκτιες έρευνες, δεν εντοπίστηκε κανένα ίχνος του.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: