Θλίψη στην Πάτρα – Έφυγε από τη ζωή ο γναθοχειρούργος Κώστας Γιαννόπουλος

Έφυγε από τη ζωή, μετά από πολύμηνο αγώνα, ο γναθοχειρουργός του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών Κώστας Γιαννόπουλος. Η κηδεία του έγινε την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου.

Ο ευγενικός και ακέραιος χαρακτήρας του συνδυάζονταν με τις άριστες ιατρικές του γνώσεις και την ανιδιοτελή διαρκή προσφορά του στον άρρωστο.

Γιατροί, νοσηλευτικό προσωπικό και ασθενείς από τη μακρόχρονη συνεργασία τους μαζί του, εκφράζονταν με τα καλύτερα λόγια γι” αυτόν.

Άφησε στα δύο θαυμάσια παιδιά που βρίσκονταν δίπλα του σε όλη τη δοκιμασία του , αλλά και στους φίλους , και όλους όσους τον γνώρισαν, τις πιο όμορφες αναμνήσεις από την παρουσία του.

Ο Κώστας Γιαννόπουλος είχε πάντα προοδευτικές και ανθρώπινες ευαισθησίες, που εξέφραζε στην καθημερινότητα και την δουλειά του και ήταν ένας ασυμβίβαστος μαχητής για τις αξίες της ζωής.

Τιμούσε κάθε απλό και έντιμο άνθρωπο , αφού η ζωή του ήταν ίδια. Γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζούσε διαρκώς στην γειτονιά του την Αγυιά.

Είχε προσφέρει τις υπηρεσίες του και στον Δήμο της πόλης σαν δημοτικός σύμβουλος στο παρελθόν.

Τα παραπάνω ,αλλά και μόνον θετικά ακούστηκαν και στη κηδεία του από τους πολλούς παρευρεθέντες και ιδιαίτερα από τον αποχαιρετισμό του για χρόνια στενού του φίλου , του Δικηγόρου Γιώργου Πολυχρονόπουλου.

Ας έχει καλή ανάπαυση.

xespao.gr-topika

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: