Θετικός στον κορωνοϊό ο Νίκος Μιχαλολιάκος – Έγινε ειδική μεταγωγή στον Κορυδαλλό

Με Covid-19 διαγνώστηκε και ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Παππάς – Δεκάδες κρούσματα στις φυλακές Δομοκού

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο καταδικασμένος για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή Νίκος Μιχαλολιάκος.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, το τελευταίο διάστημα υπάρχει υπερμετάδοση της Covid-19 στις φυλακές Δομοκού, με αποτέλεσμα να κολλήσει και ο κ. Μιχαλολιάκος, ο οποίος διακομίσθηκε το μεσημέρι με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Δομοκού και παραπέμφθηκε για εργαστηριακές εξετάσεις στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Οι εξετάσεις έγιναν υπό δρακόντεια μέτρα και οι γιατροί έκριναν ότι χρήζει περαιτέρω παρακολούθησης, με αποτέλεσμα να αποφασιστεί η διακομιδή του στον Κορυδαλλό με ειδική μεταγωγή. Με βάση την κλινική του εικόνα οι γιατροί του Καταστήματος Κράτησης θα αποφασίσουν σε ποιο Νοσοκομείο θα νοσηλευτεί.

Θετικός και ο Χρήστος Παππάς

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε και ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς, που υπεβλήθη σε εξετάσεις στο Νοσοκομείο Λαμίας πριν μερικά 24ωρα. Ωστόσο, οι γιατροί θεώρησαν ότι δεν χρειάζεται νοσηλεία και επέστρεψε στις Φυλακές.

Ήδη, από το Σάββατο, στην κλινική Covid του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας νοσηλεύεται με επιπλοκές ένας 46χρονος κρατούμενος στις φυλακές Δομοκού, ενώ τα κρούσματα στο σωφρονιστικό κατάστημα αγγίζουν τα 50. Τα περισσότερα αντιμετωπίζονται εντός των φυλακών, αφού οι ασθενείς εμφανίζουν ήπια συμπτώματα.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: