Θετικοί οι ιδιοκτήτες περιπτέρων στις πληρωμές με κάρτα – Λένε «όχι» στις χρεώσεις

Ερωτηματικό επικρατεί γύρω από τις χρήσεις καρτών στα περίπτερα όλης της χώρας αφού δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί αν η χρέωση στις προμήθειες θα ισχύει μόνο στις πληρωμές με πιστωτικές κάρτες ή θα περάσει και στις χρεωστικές.

Μετά τα ιατρεία, η πληρωμή με κάρτα αναμένεται να περάσει και στα περίπτερα όλης της Ελλάδας. Ωστόσο το ερωτηματικό γύρω από τις προμήθειες ακόμη και για αγορές ψιλικών χαμηλού κόστος είναι αυτό που προκαλεί προβληματισμό στους ιδιοκτήτες.

Ο πρόεδρος Καπνοπωλών και Περιπτερούχων Αθηνών Θεόδωρος Μάλλας, φιλοξενήθηκε στην πρωινή εκπομπή του Mega, «Mega Σαββατοκύριακο» και επεσήμανε πως συμφωνεί με το νέο μέτρο, αρκεί να υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις.

«Είναι ένα μέτρο που έχω την αίσθηση ότι μπορεί να εφαρμοστεί. Σίγουρα όχι από τη μία μέρα στην άλλη αλλά σταδιακά. Αυτό που εμείς ζητάμε είναι να μην υπάρχουν χρεώσεις για τη χρήση της κάρτας στους ιδιοκτήτες των περιπτέρων, αφού έτσι θα χαθεί το ελάχιστο κέρδος μας σε προϊόντα χαμηλού κόστους» τόνισε ο κ.Μάλλας εκφράζοντας τον προβληματισμό του.

: iefimerida.gr

ellada

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: