Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 18χρονο για παράνομη διακίνηση 10 μεταναστών από το Μπανγκλαντές

εκαναν σήμα στον νεαρό οδηγό να σταματήσει για έλεγχο, αλλά εκείνος ανέπτυξε  ταχύτητα — Ακολούθησε καταδίωξη, ώσπου τον συνέλαβαν

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε χθες 18χρονος που κατηγορείται για παράνομη διακίνηση δέκα μεταναστών στη , έπειτα από στοχευμένο έλεγχο που πραματοποιήθηκε από τις αρχές.

Ειδικότερα, πρώτες πρωινές της Τρίτης στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας (ύψος Κερδυλλίων), αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε Ι.Χ. που οδηγούσε ο 18χρονος, αλλά αυτός ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει. Λίγα λεπτά μετά, ωστόσο, το όχημα ακινητοποιήθηκε και ο , αν και επιχείρησε να το σκάσει πεζή, συνελήφθη.

Στο χώρο του οχήματος (καρότσα) εντοπίσθηκαν συνολικά δέκα παράτυποι μετανάστες από το Μπαγκλαντές οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, πρόκειται για έναν νεαρό άνδρα με καταγωγή από τη , ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για παράνομη μεταφορά-προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας και απείθεια, ενώ διαπιστώθηκε ότι στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

.

Πηγή: Protothema.gr

Tags: , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: