Θεσσαλονίκη: Βούλγαροι εξέδιδαν 33χρονη ομοεθνή τους

Μία 33χρονη υπήκοος Βουλγαρίας βρέθηκε στο στόχαστρο κυκλώματος, καθώς την εξανάγκαζαν να εκδίδεται στην περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Πιο αναλυτικά, το εν λόγω κύκλωμα αποτελούσαν έξι ομοεθνείς της, από τους οποίους συνελήφθησαν τρία άτομα, δύο άνδρες ηλικίας, 30 και 32 χρόνων καθώς και μια γυναίκα 32 ετών, οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι την ευάλωτη θέση της 33χρονης, λόγω οικονομικών δυσκολιών, την εξανάγκαζαν εκδίδεται έναντι χρηματικής αμοιβής.

Όπως προέκυψε από την έρευνα της Αστυνομίας, από τον Μάιο του τρέχοντος έτους, ομοεθνής του θύματος, της υποσχέθηκε εύρεση εργασίας και τη μετέφερε αρχικά σε πόλη της Βουλγαρίας, εξαναγκάζοντάς την να διαμείνει για περίπου μία εβδομάδα.

Έπειτα, τη μετέφεραν στη Σόφια, όπου την «πούλησαν» έναντι χρηματικού ποσού στην 32χρονη συλληφθείσα και σ’ έναν ακόμη συνεργό τους. Στη συνέχεια, η παθούσα μεταφέρθηκε διαδοχικά σε δύο διαμερίσματα σε περιοχές της Θεσσαλονίκης, ενώ ο 30χρονος και η 32χρονη την κατακρατούσαν και την εξανάγκαζαν με χρήση και απειλή χρήσης βίας να εκδίδεται στο δρόμο έναντι διαφόρων αμοιβών σε πελάτες.

Τελικά οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

ellada

Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: