Θεσσαλονίκη: Τουλάχιστον 10 κρούσματα κορωνοϊού μετά από γάμο

Θετικοί ο γαμπρός και καλεσμένοι — Τρεις στο νοσοκομείο

Συναγερμός έχει σημάνει στις υγειονομικές αρχές της Θεσσαλονίκης, μετά από γάμο που έλαβε χώρα στη δυτική πλευρά της συμπρωτεύουσας, όπου προέκυψε επιδημιολογική εστία κρουσμάτων κορωνοϊού.

Πηγές της voria.gr αναφέρουν πως το γλέντι του γάμου είχε 150 καλεσμένους και πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο, 25 Ιουλίου, στους Αμπελόκηπους.

Την περασμένη Τρίτη αρκετά άτομα εμφάνισαν υψηλό πυρετό, ενώ την Τετάρτη ένας από τους καλεσμένους διαγνώσθηκε θετικός στην Covid-19.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, την επόμενη μέρα, την Πέμπτη, 12 άτομα πήγαν στα επείγοντα του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, με πάνω από 40 πυρετό και άλλα ύποπτα συμπτώματα.

Αφότου υποβλήθηκαν σε τεστ για τον κορωνοϊό, τουλάχιστον 10 από αυτούς βγήκαν θετικοί.

Τρεις ασθενείς εισήχθησαν στο νοσοκομείο Παπανικολάου, το οποίο διαθέτει τμήμα Covid-19. Νοσοκομειακές πηγές της Voria.gr σημειώνουν πως οι τρεις ασθενείς εμφανίζουν ήπια συμπτωματολογία και αναμένεται να πάρουν εξιτήριο μέχρι το Σάββατο, προκειμένου να τεθούν υπό κατ’ οίκον περιορισμό, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η ιχνηλάτηση των επαφών τους.

Συνολικά στο νοσοκομείο Πανανικολάου νοσηλεύονται εννέα άτομα με κορωνοϊό, όλοι τους εκτός Μονάδας Ενταντικής Θεραπείας.

Διαβάστε ακόμη:Τρεις άνθρωποι ανασύρθηκαν νεκροί από φρεάτιο στη Βαρυμπόμπη – Έψαχναν “χαμένο θησαυρό” (βίντεο)

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: