Θεσσαλονίκη: Την Τρίτη απολογείται ο 76χρονος που πυροβόλησε τον δικηγόρο

Προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη πήρε ο 76χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι πυροβόλησε τον 45χρονο δικηγόρο του μέσα στο γραφείο του, τραυματίζοντάς τον στην κοιλιακή χώρα.

Υπενθυμίζεται πως το περιστατικό έλαβε χώρα την Πέμπτη το μεσημέρι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με αφορμή το γεγονός ότι ο ηλικιωμένος δεν ήταν ευχαριστημένος από την έκβαση μιας υπόθεσής του που είχε αναλάβει ο δικηγόρος.

Ο δράστης μετήχθη στην εισαγγελέα πλημμελειοδικών που τού απήγγειλε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. Ακολούθως παραπέμφθηκε σε ανακριτή, ενώπιον του οποίου θα λογοδοτήσει την επόμενη εβδομάδα και μέχρι τότε κρατείται.

Ερωτηθείς από την εισαγγελέα σχετικά με τους λόγους που τον ώθησαν σε αυτή την πράξη, ο 76χρονος απάντησε πως ξέσπασε καβγάς, όταν ο 45χρονος τον ενημέρωσε ότι παραιτείται από υπερασπιστής του, αρνούμενος, παράλληλα, να επιστρέψει 1.250 ευρώ που ζήτησε ο ηλικιωμένος από αμοιβή που είχε λάβει ο δικηγόρος. Τότε, ο ηλικιωμένος έβγαλε το περίστροφο που είχε μαζί του και τον πυροβόλησε τρεις φορές.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: