Θεσσαλονίκη: Θλίψη για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη, αφήνουν λουλούδια έξω από το γυμναστήριό του

Θλίψη έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου του σπουδαίου αθλητή Αλέξανδρου Νικολαΐδη, με τον κόσμο που τον γνώριζε από τη γειτονιά της Πολίχνης όπου διατηρεί το γυμναστήριο του, να έρχεται συγκλνισμέος για να αφήσει μερικά λουλούδια.

Οι άνθρωποι από τη γειτονιά της δυτικής Θεσσαλονίκης, όσοι τον γνώριζαν και τον έβλεπαν συχνά, μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον αθλητή που άφησε την τελευταία του πνοή στα 43 του χρόνια, έπειτα από την σκληρή μάχη που έδωσε με την σπάνια μορφή καρκίνου.

Είναι συγκλονιστικό ότι πέρα από ελάχιστους και πολύ κοντινούς ανθρώπους του σπουδαίου αθλητή, κανείς δεν γνώριζε πως τα δύο τελευταία χρόνια πάλευε με τον καρκίνο, και μάλιστα με σπάνιας μορφής καρκίνου, το καρκίνωμα NUT.



«Χάσαμε τι γη κάτω από τα πόδια μας. Το είχαμε άγαλμα το παλικάρι, ήταν ο ολυμπιονίκης της γειτονιάς μας και της πατρίδας μας. Τον γνωρίζαμε από μικρό, ήταν πρότυπο, σπουδαίος αθλητής με ιδεώδη. Δεν τον βλέπαμε τελευταία. Έχουμε στεμαχωρηθει όλοι πολύ», ανέφερε άνθρωπος από τη γειτονιά που διατηρούσε το Αθλητικό Κέντρο ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης.

«Εύχομαι εκεί ψηλά που πάει να έχει καλό παράδεισο. Μακάρι όλοι να είχαν την χρυσή καρδιά που είχε αυτός και να ακολουθήσουν το παράδειγμά του. Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος, είμαι συγκλονισμένη, δεν υπάρχουν λόγια», ανέφερε αλλά κάτοικος για τον Ολυμπιονίκη.





«Ήτανε πάντα μέσα σε όλα, αγκάλιαζε και αγαπούσε τους πάντες. Δεν έλεγε ποτέ “δεν μπορώ” και δεν γυρνούσε ποτέ την πλάτη σε κανέναν. Τον θυμάμαι από μωρό παιδί εδώ μέσα, να αγωνίζεται για να ξεκινήσει. Η ζωή του ήταν το Ταεκβοντό, έτσι τον ξέραμε όλοι», δήλωσε άνθρωπος της γειτονιάς που τον γνώριζε από μικρό.

Στο μεταξύ, από το πρωί έχει ξεκινήσει να φτάνει κόσμο στο γυμναστήριο της Πολίχνης για να αφήσει μερικά λουλούδια στην μνήμη του Αλέξανδρου Νικολαΐδη.

Αύριο η κηδεία του Αλέξανδρου Νικολαΐδη

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, η κηδεία του Αλέξανδρου Νικολαΐδη θα γίνει αύριο στις 3 το μεσημέρι, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Τιμίου Προδρόμου Νεαπόλεως Θεσσαλονίκης,

Συγκεκριμένα, η σορός θα εκτίθεται προς χαιρετισμό στον Ιερό Ναό από τις 15.00. Θα ακολουθήσει η εξόδιος ακολουθία στις 16.00 και κατόπιν ο ενταφιασμός στα Κοιμητήρια του Φιλύρου Θεσσαλονίκης.

Θερμή παράκληση της οικογένειας είναι αντί στεφάνων, να γίνουν δωρεές σε μνήμην του στα παρακάτω ευαγή ιδρύματα:

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: