Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη το θύμα διάρρηξης μετά το θάνατο του διαρρήκτη

Ένας 32χρονος άνδρας τραυματίστηκε θανάσιμα στην προσπάθεια του να διαφύγει από επιχείρηση που διέρρηξε, στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Αθηνών.

Υπενθυμίζεται ότι ο 32χρονος διέρρηξε το πρωί της Τρίτης εταιρεία πώλησης μηχανημάτων, ωστόσο ο 59χρονος ιδιοκτήτης της επιχείρησης αντιλήφθηκε τις κινήσεις του και επιχείρησε να τον ακινητοποιήσει. Ακολούθησε συμπλοκή μεταξύ τους, με τον δράστη να προσπαθεί να διαφύγει από οπή στην τζαμαρία, από την οποία και είχε εισέλθει στο χώρο.

Στην προσπάθειά του να διαφύγει, ο διαρρήκτης τραυματίστηκε στο δεξιό μηρό, με αποτέλεσμα να προκληθεί αιμορραγία. Με τραύματα και εκδορές στο κεφάλι και στα άκρα διακομίστηκε σε νοσοκομείο της πόλης, όπου και κατέληξε, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Να αναφέρουμε ότι, τόσο ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης όσο και οι προστρέξαντες αστυνομικοί του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες, με σκοπό να περιορίσουν την αιμορραγία, μέχρι να διακομιστεί στο νοσοκομείο, όπως αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση.

Σε βάρος του ιδιοκτήτη της εταιρείας, ο οποίος συνελήφθη, σχηματίστηκε σχετική δικογραφία και αναμένεται να οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: