Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα τα αδέλφια από την Αρμενία που σκότωσαν τον 52χρονο – «Δεν είχαν πρόθεση»

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν σήμερα τα δύο αδέρφια, 40 και 42 ετών, αρμενικής καταγωγής που κατηγορούνται ότι το πρωί του Σαββάτου ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 52χρονο ιδιοκτήτη γραφείου τελετών στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης.

Ο εισαγγελέας τους άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο, ενώ ζήτησαν και πήραν προθεσμία να απολογηθούν την Τρίτη στις 12 το μεσημέρι.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο συνήγορός τους, τα δύο αδέρφια δεν είχαν πρόθεση να σκοτώσουν τον 52χρονο. Ισχυρίζονται ότι όλα ξεκίνησαν όταν κλώτσησαν ένα πλαστικό πιατάκι με υπολείμματα φαγητού που είχε τοποθετήσει το θύμα και άρχισαν να εκτοξεύονται βρισιές και από τις δύο πλευρές. Εκείνη την στιγμή, όπως λένε, έφτασε στο σημείο η μητέρα τους, η οποία έβρισε και ίδια το θύμα, και τότε ξέφυγε η κατάσταση. Οι δύο φερόμενοι ως δράστες της δολοφονίας του 52χρονου απέδωσαν το έγκλημα «στην κακιά στιγμή».


Αύριο αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του άτυχου άντρα.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το έγκλημα στη Νεάπολη

«Πρωινές ώρες, σήμερα (13-05-2023), στη Νεάπολη, έλαβε χώρα επεισόδιο μεταξύ 52χρονου και δύο (2) ημεδαπών, ηλικίας 40 και 42 ετών, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 52χρονου.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το επεισόδιο έλαβε χώρα έπειτα από διαπληκτισμό μεταξύ των ατόμων, διότι οι ανωτέρω κλώτσησαν φαγητό για αδέσποτα, που τοποθέτησε ο θανών εξωτερικά του καταστήματός του, καθώς και θέματα γειτνίασης. Μετά τη λήξη του επεισοδίου ο 52χρονος κατά τη διακομιδή του σε εφημερεύον νοσοκομείο, κατέληξε, ενώ τα δύο εμπλεκόμενα άτομα συνελήφθησαν.

Για το συμβάν σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, ενώ στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: