Θεσσαλονίκη: Στην ανακρίτρια η 25χρονη που μαχαίρωσε 27χρονη για λόγους ερωτικής αντιζηλίας

Στην ανακρίτρια οδηγείται σήμερα η 25χρονη που το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης μαχαίρωσε με σουγιά μία 27χρονη για λόγους ερωτικής αντιζηλίας στην Πυλαία, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Η κατηγορούμενη φέρεται να ισχυρίζεται ότι προέβη σε αυτήν την πράξη, όχι για να τη σκοτώσει αλλά για να τη φοβερίσει. «Δεν ήθελα να τη σκοτώσω, μόνο να τη φοβερίσω γιατί θέλει να μου πάρει τον άνδρα και τα παιδιά», δήλωσε ενώπιον των εισαγγελικών αρχών η 25χρονη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, η 25χρονη φέρεται να ακολούθησε την 27χρονη, την ώρα που πήγαινε στο σπίτι της αδερφής της και να την τραυμάτισε με τον σουγιά στην κοιλιά και τον ώμο. Το θύμα έτρεξε για βοήθεια στο σπίτι της αδερφής της, ενώ η 25χρονη συνελήφθη από αστυνομικούς που προσέτρεξαν στο σημείο.

Σε βάρος της έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Όπως υποστηρίζει ο αδελφός της κατηγορουμένης, σύμφωνα με το grtimes: «Η αδελφή μου κάνει εδώ και έξι χρόνια για αυτή την κοπέλα υπομονή. Τον αγαπούσε πάρα πολύ, έδινε και τη ζωή της, έκανε τα πάντα γι’ αυτόν κι αυτός ζούσε και με τις δυο γυναίκες. Η αδελφή μου έχει μετανιώσει από εκείνη την ώρα… Μου λέει “αδελφέ μου κάνε κάτι σε παρακαλώ να μην μπω φυλακή”. Δεν το ήθελε, είμαι σίγουρος ότι δεν το ήθελε. Αλλά ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω».

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της κατηγορούμενης, η δράστιδα δηλώνει μετανιωμένη, υποστηρίζοντας πως δεν υπήρχε πρόθεση για να τη σκοτώσει, καθώς ήταν πάνω στον θυμό της. «Όπως μου δήλωσε από την πρώτη στιγμή η πράξη αυτή έλαβε χώρα γιατί υπήρχε ερωτική αντιζηλία αλλά εις το πλαίσιο η παθούσα θέλοντας να πάρει τον άντρας της κατηγορούμενης αλλά εκτός από τον άντρα και τα δυο ανήλικα παιδιά της και να την διώξουν από το σπίτι , υπήρξε θυμός και καβγάς. Στην αυλή του σπιτιού ο καβγάς άναψε γιατί η δική μου πελάτισσα δεν δέχτηκε να της πάρει τον άντρα αλλά και τα παιδιά γιατί ήθελαν να την διώξουν από το σπιτι και να κρατήσουν και τα παιδία της με αποτέλεσμα να γίνει το συγκεκριμένο συμβάν. Δεν είχε μαζί μαχαίρι, ήταν ένα σουγιαδακι το οποίο θα εξηγήσει γιατί το είχε μαζί της», τόνισε ο δικηγόρος της 25χρονης, Θανάσης Χατζάκος.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: