Θεσσαλονίκη: Σημαντική διάκριση για την «Αφοί Χαΐτογλου» με ιστορία 91 χρόνων στην πόλη

Ο Νικόλαος Χαϊτογλου παραλαμβάνει το βραβείο από την κ. Τζάκρη

Η Αφοί Χαϊτογλου ΑΒΕΕ ξεχώρισε στη φετινή τελετή βράβευσης του θεσμού «Βραβεία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ Βορείου Ελλάδος» που διοργανώθηκε για τέταρτη συνεχή χρονιά από το Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος.

Συγκεκριμένα, η ΑΦΟΙ Χαϊτογλου παρέλαβε την ύψιστη διάκριση του θεσμού, το βραβείο στην κατηγορία «Επιχειρηματική Αριστεία – Μεγάλη Επιχείρηση», γεγονός που αποτελεί μια ακόμη σημαντική επιβράβευση της επιτυχημένης πορείας που διαγράφει η εταιρία για περισσότερα από 90 χρόνια.

Στην ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου, η Αφοί Χαϊτογλου βραβεύτηκε για τη συνολική συμβολή της και την επιτυχημένη πορεία της, επιδεικνύοντας αριστεία σε πολλούς τομείς με κυριότερους αυτούς της απασχόλησης, της ανάπτυξης, της καινοτομίας και της εξωστρέφειας, αποδεικνύοντας πως παρά τις δυσμενείς εξελίξεις στο ευρύτερο οικονομικό και κοινωνικό περιβάλλον της χώρας, η εταιρεία συνεχίζει το «ταξίδι» της με τον ίδιο σεβασμό στον καταναλωτή και προσήλωση στην παραγωγή και διάθεση εγνωσμένης φήμης και ποιότητας προϊόντων.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νικόλαος Χαϊτογλου, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος, κατά την παραλαβή του βραβείου: «Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για εμάς ως εταιρία, μια εταιρία που εδρεύει και δραστηριοποιείται στη Βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη 91 χρόνια τώρα, να λαμβάνει αυτό το βραβείο από τον κατεξοχήν αρμόδιο φορέα, το ΣΒΕΕ και μάλιστα, στην επέτειο των 100 χρόνων του. Εμείς, σαν 4η γενιά στην εταιρία, το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δεσμευθούμε πως όπως ακριβώς και οι προηγούμενες τρεις, θα συνεχίσουμε να παραμένουμε πιστοί στο να στηρίζουμε τον τόπο και την κοινωνία, που μας στηρίζει και μας εμπιστεύεται. Πιστοί στην ευθύνη που αυτό μας δημιουργεί καθώς επίσης, πιστοί στην ιστορία και την παράδοση της εταιρίας μας.»

Σχετικά με το Μακεδονικό Χαλβά:

Το ταξίδι του Μακεδονικού Χαλβά ξεκινάει από τη Θεσσαλονίκη του 1924 και φτάνει μέχρι τα πέρατα της γης. Σήμερα, 90 χρόνια μετά, ο Μακεδονικός Χαλβάς συνεχίζει το ταξίδι του με το ίδιο μεράκι, αμείωτο ενθουσιασμό και φυσικά τη γνωστή, αγαπημένη γεύση με την οποία έχει αναγνωριστεί παγκοσμίως και έγινε άξιος πρεσβευτής της Ελληνικής διατροφής σε περισσότερες από 50 χώρες.

Πιστός στην παράδοση και την υγιεινή διατροφή,  ο Μακεδονικός Χαλβάς παράγεται χειροποίητα, χωρίς συντηρητικά ή άλλα πρόσθετα και αποτελεί άριστη διατροφική επιλογή για κάθε στιγμή της ημέρας.

typosthes.gr-Oikonomia

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: