Θεσσαλονίκη: Πτώση φλεγόμενης γυναίκας από μπαλκόνι στην Εγνατία (βίντεο)

Συναγερμός στο κέντρο της πόλης

Τραγικό θάνατο βρήκε μια γυναίκα, όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, βρέθηκε στο κενό από διαμέρισμα τετάρτου ορόφου στην οδό Εγνατία 116 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι, στο ύψος της εκκλησίας του Αγ. Αθανασίου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το πτώμα της γυναίκας έπεσε φλεγόμενο κάτω από άγνωστες συνθήκες από τον 4ο όροφο της πολυκατοικίας στην πρασιά.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι η γυναίκα έπεσε φλεγόμενη από μπαλκόνι του διαμερίσματος. Η μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα στο ethnos.gr είναι χαρακτηριστική: «Άκουσα έναν θόρυβο λες και γκρεμιζόταν μπαλκόνι. Βγαίνω και κοιτάζω κάτω. Βλέπω ένα πτώμα, που σιγόκαιγε, είχε φωτιά κι έβγαιναν καπνοί. Δεν μπορούσα να καταλάβω αν επρόκειτο για άνδρα ή γυναίκα» είπε χαρακτηριστικά.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, πυροσβεστική, αλλά και η Αστυνομία, η οποία έχει αποκλείσει το χώρο κι αναμένεται ο ιατροδικαστής για να δώσει το «πράσινο φως» και να διακομιστεί η σορός στο νοσοκομείο όπου θα πραγματοποιηθεί νεκροψία-νεκροτομή.

ellada

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: