Θεσσαλονίκη: Προσφέρει δωρεάν το διαμέρισμά του σε γιατρούς και νοσηλευτές [φωτο]

Ένας 45χρονος άνδρας στη Θεσσαλονίκη αποφάσισε να δείξει εμπράκτως την αλληλεγγύη του στους γιατρούς και τους νοσηλευτές που εργάζονται νυχθημερόν προκειμένου να φροντίσουν τους ασθενείς που συρρέουν στα νοσοκομεία λόγω της εξάπλωσης του νέου κορωνοϊού.

Ο Ανέστης Πανταζής διαθέτει, λοιπόν, δωρεάν το διαμέρισμά του σε γιατρούς και νοσηλευτές που δεν θέλουν να έρθουν σε επαφή με τους οικείους τους.

Όπως ανέφερε σε ανάρτησή του στο Facebook ο 45χρονος, «τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, ας κάνουμε όσοι μπορούμε, πράξεις», ενώ πρόσθεσε πως διαθέτει το διαμέρισμα που έχει σε βραχυχρόνια μίσθωση, δωρεάν σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που δεν θέλει να έρθει σε επαφή με τους οικείους του στο νομό Θεσσαλονίκης.

«Πήρα την πρωτοβουλία αυτή γιατί θεωρώ ότι επιβάλλεται αυτή τη στιγμή να βοηθήσει ο καθένας μας, όπως μπορεί», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Πανταζής, ο οποίος αναγκάστηκε να κλείσει τα δύο νυχτερινά μαγαζιά που διαθέτει στο κέντρο της πόλης, λόγω του κορωνοϊού.

«Ωστόσο, σε αυτή τη στιγμή, πρέπει να σκεφτούμε όλους όσοι είναι στην “πρώτη γραμμή” και να κάνουμε ό,τι μπορούμε. Έτσι κι εγώ, αποφάσισα να διαθέσω και να επωμισθώ τα λειτουργικά έξοδα του διαμερίσματός μου, προκειμένου να φιλοξενηθούν άνθρωποι, οι οποίοι απασχολούνται σε υπηρεσίες υγείας ή ακόμη, σε σούπερ μάρκετ», είπε ακόμα.

Η ανάρτηση της αγγελίας του έγινε την Κυριακή και έχει ήδη περισσότερες από 1400 κοινοποιήσεις, ωστόσο μέχρι στιγμής, δεν επικοινώνησε κάποιος ενδιαφερόμενος μαζί του για να κάνει χρήση του διαμερίσματος, που βρίσκεται στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

ellada

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: