Θεσσαλονίκη: Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές καθάρισαν την πλατεία Ναυαρίνου

Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, του Άρη και του Ηρακλή έγιναν μία ομάδα και καθάρισαν εθελοντικά τμήμα της οδού Δημητρίου Γούναρη, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Φόρεσαν τα γάντια τους και περπάτησαν στην πλατεία Ναυαρίνου μαζεύοντας σκουπίδια. Πρόκειται για μία δράση που διοργάνωσε ο Δήμος Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος.

Του ανταποκριτή μας από το thestival.gr στη Θεσσαλονίκη

Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας και ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Νεολαίας και Εθελοντισμού, Πέτρος Λεκάκης.

«Εύχομαι το μήνυμα που στέλνουν σήμερα οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές να περάσει σε όλους τους Θεσσαλονικείς, ότι για την πόλη μας πρέπει να φροντίζει ο καθένας μας» δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Μεταξύ των βετεράνων που συμμετείχαν στην εθελοντική δράση ήταν οι: Κώστας Ορφανός, Νέτο Γκουερίνο, Κώστας Μαλιούφας, Γιάννης Βένος, Γιώργος Φοιρός, Κώστας Αϊδινίου και Λάκης Παπαϊωάννου.

Αφού απομακρύνθηκαν τα σκουπίδια από την πλατεία, έπιασαν δουλειά τα πλυστικά της υπηρεσίας καθαριότητας και απολύμαναν τον κοινόχρηστο χώρο. Μετά την απολύμανση της πλατείας ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης διένειμε γλαστράκια σε περαστικούς.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: