Θεσσαλονίκη: Ο πατέρας της 16χρονης αποκαλύπτει τι είπε ο επίδοξος απαγωγές στην 16χρονη κόρη του

Η κάμερα που τον κατέγραψε — Το χρονικό της υπόθεσης — Δείτε βίντεο

Για τη σύλληψη του 55χρονου που επιχείρησε να απαγάγει την κόρη του χθες το πρωί στην Θεσσαλονίκη, μίλησε ο πατέρας της 16χρονης.

Όπως είπε στο MEGA το πρωί της Τρίτης: «Δεν γνωρίζω τι άνθρωπος είναι. Τον αναγνώρισε το παιδί και συνελήφθη. Η μικρή δεν τον είχε ξανά δει. Πρώτη φορά χθες το πρωί που έγινε το περιστατικό».

Σύμφωνα με τον πατέρα της 16χρονης, ο 55χρονος την ακολούθησε με το αυτοκίνητο σε ένα στενάκι. «Την πίεσε λεκτικά και πιο επιτακτικά να μπει σε ένα στο αμάξι,Το παιδί αρνήθηκε. Βγήκε στον κεντρικό δρόμο και μπήκε σε ένα καφέ και με πήρε τηλέφωνο να πάω να την πάρω» ανέφερε.

Όπως περιέγραψε ο κ. Βασίλης, ο 55χρονος έλεγε στην κόρη του: «Είσαι ομορφούλα, μια χαρά κουκλίτσα είσαι, έλα να σε πάω εγώ σχολείο». Ευτυχώς όπως είπε ο πατέρας της ανήλικης το παιδί του λειτούργησε με οξυδέρκεια.


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cbrywnkmdyc1-sf)

Σημειώνεται ότι χθες βράδυ ο 55χρονος συνελήφθη.

Οι αστυνομικοί αξιοποίησαν το βιντεοληπτικό υλικό που είχαν στη διάθεσή τους και κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη του ατόμου που φέρεται να προσπάθησε να απαγάγει την 16χρονη μαθήτρια στις Συκιές. Όπως αναφέρει δε το thestival.gr, ο ίδιος άνδρας, ελληνικής καταγωγής, αρχές Μαΐου φέρεται να είχε προσεγγίσει δύο 20χρονες στην περιοχή των Πεύκων και τις παρενόχλησε σeξουαλικά.

Το χρονικό της υπόθεσης

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του thestival, η 16χρονη πήρε το λεωφορείο για να πάει από το σπίτι της στο σχολείο. Είναι μαθήτρια της Α’ Λυκείου στο Επαγγελματικό Λύκειο της Νεάπολης. Συνήθως παίρνει το λεωφορείο της γραμμής 18 όμως σήμερα δεν το πρόλαβε και πήρε το λεωφορείο της γραμμής 28. Η πλησιέστερη στάση στο σχολείο της είναι η στάση «Κόκορα», στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου, στην περιοχή των Συκεών.

Κατέβηκε από το λεωφορείο και κινήθηκε προς ένα καφέ για να ρωτήσει πως θα πάει προς το σχολείο της. Απευθυνόμενη σε έναν μεσήλικα άντρα ρώτησε ποιον δρόμο πρέπει να ακολουθήσει για να φτάσει στο Επαγγελματικό Λύκειο της Νεάπολης. Εκείνος της πρότεινε να την πάει με το αυτοκίνητο. Η μαθήτρια αρνήθηκε όμως εκείνος επέμεινε λέγοντας: «Είσαι ωραία κοπέλα να σε πάω εγώ»

. Η κοπέλα αποχώρησε χωρίς να συνεχίσει την κουβέντα.

Μόλις μπήκε σε κάποιο στενό, κινούμενη για το σχολείο της, διαπίστωσε ότι την ακολουθεί με το αυτοκίνητό του ο άντρας που συνάντησε νωρίτερα στο καφέ. Την πλησίασε και από το ανοιχτό παράθυρο του οχήματός του της είπε: «Μπες μέσα να σε πάω εγώ στο σχολείο σου». Η κοπέλα έντρομη επέστρεψε στο καφέ που είχε πρωτοσυναντήσει τον άγνωστο άντρα και από εκεί τηλεφώνησε στον πατέρα της.

Ο πατέρας της 16χρονης μετέβη στο σημείο και στη συνέχεια πήγε στο Τμήμα Ασφαλείας Νεάπολης – Συκεών, όπου υπέβαλε μήνυση κατά αγνώστου για το περιστατικό. Οι αστυνομικοί που ανέλαβαν την έρευνα έχουν στα χέρια τους υλικό από κάμερες ασφαλείας που δείχνει το πρόσωπο του άγνωστου άντρα. Στιγμιότυπο από κάμερες ασφαλείας δημοσίευσε στο προφίλ του στο facebook και ο πατέρας της μαθήτριας.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: