Θεσσαλονίκη: Με ιλιγγιώδη ταχύτητα οδηγούσε ο 21χρονος που σκότωσε τον ντελιβερά – Δείτε βίντεο

Το βίντεο καταγράφει το αυτοκίνητο να περνάμε πάρα πολύ μεγάλη ταχύτητα λίγα δευτερόλεπτα πριν το δυστύχημα – Λουλούδια και κεριά στο σημείο που έχασε τη ζωή του ο 47χρονος

Τρελή πορεία φαίνεται να καταγράφει ο 21χρονος οδηγός του αυτοκινήτου με το οποίο παρασύρθηκε θανάσιμα ο 47χρονος ντελιβεράς, το περασμένο Σάββατο στη Θεσσαλονίκη.

Βίντεο που δημοσίευσε το GRTimes.gr δείχνει τα κρίσιμα δευτερόλεπτα πριν την παράσυρση. Το σπορ αυτοκίνητο που οδηγούσε 21χρονος πέρασε με μεγάλη ταχύτητα από την οδό Γ. Παπανδρέου, δηλαδή από το αμέσως προηγούμενο φανάρι απ’ αυτό που σημειώθηκε το δυστύχημα. Από τη συγκεκριμένη διάβαση, λίγο πριν περνούσαν αμέριμνοι πεζοί, ενώ δευτερόλεπτα μετά το δυστύχημα, τα διερχόμενα αυτοκίνητα χαμηλώνουν ταχύτητα και δημιουργείται μποτιλιάρισμα.

Σε ένα σημείο του δρόμου εμφανίζεται άτομο να καλεί τα αυτοκίνητα να ελαττώσουν ταχύτητα πριν φτάσουν στο σημείο του δυστυχήματος, ενώ γρήγορα φαίνεται να φτάνει το πρώτο περιπολικό της αστυνομίας, ακολουθούμενο από δεύτερο.


Την ίδια στιγμή συγκίνηση προκαλούν φίλοι και συνάδελφοι του αδικοχαμένου που συνεχίζουν να αφήνουν λουλούδια και κεράκια στο σημείο όπου έγινε το δυστύχημα. Δίπλα, ένα μπλουζάκι της Wolt και ένα απομεινάρι από το μηχανάκι που οδηγούσε ο 47χρονος.




.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: