Θεσσαλονίκη: Η «Vera» βρήκε 11 κιλά κάνναβης κρυμμένα σε σπηλιά

Κατευθείαν σε μια μικρή σπηλιά που βρίσκεται σε μια δασική περιοχή της Θεσσαλονίκης οδήγησε η σκυλίτσα ανίχνευσης ναρκωτικών «Vera» τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Δράμας, οι οποίοι ακολουθούσαν τα ίχνη ενός αλλοδαπού που μαζί με τρεις ομοεθνείς του διακινούσε ναρκωτικά στις γύρω περιοχές.

Η εκπαιδευμένη σκυλίτσα ανακάλυψε μία σακούλα με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 970 γραμμαρίων, η οποία ήταν κρυμμένη στην σπηλιά και είχε πάει για να την παραλάβει ο αλλοδαπός. Αμέσως μετά, ανακάλυψε και μια δεύτερη «καβάντζα», όπου ήταν κρυμμένες τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους δέκα κιλών και 230 γραμμαρίων καθώς και επτά ηλεκτρονικές ζυγαριές.

Στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης, ακολούθησαν έρευνες στα σπίτια των δυο δραστών όπου βρέθηκαν τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 12,7 γραμμαρίων, ένας τρίφτης και μετρητά ύψους 5.500 ευρώ. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή, απόκρυψη και διακίνηση ναρκωτικών, η οποία περιλαμβάνει ακόμη δύο αλλοδαπούς συνεργούς τους που αναζητούνται.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: