Θεσσαλονίκη: Η 10χρονη αναγνώρισε τη γυναίκα που κρύβεται πίσω από την αρπαγή της

Βίντεο ντοκουμέντο «δείχνει» τους απαγωγείς από κάμερες ασφαλείας — Στο στενό φιλικό περιβάλλον της οικογένειας η ύποπτη

Σε γυναίκα που ανήκει στο φιλικό περιβάλλον της οικογενείας της 10χρονης Μαρκέλλας φαίνεται να επικεντρώνονται οι έρευνες της Αστυνομίας για να πέσει «φως» στην υπόθεση της μυστηριώδους εξαφάνισης της ανήλικης, η οποία χάθηκε το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης από την Κάτω Τούμπα και βρέθηκε τελικώς, σχεδόν δύο 24ωρα αργότερα, το πρωί του Σαββάτου, στην Καλαμαριά.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η γυναίκα που αναζητείται έχει αναγνωριστεί από τη μικρή μαθήτρια, ενώ η παρουσία της φέρεται να επιβεβαιώνεται από κάμερες ασφαλείας.

Προς το παρόν, παραμένει άγνωστο το κίνητρο της πράξης.

Βίντεο που «δείχνει» τους δράστες

Κάμερα κλειστού κυκλώματος καταστήματος έχει καταγράψει το 10χρονο κοριτσάκι να περπατάει σε πεζοδρόμιο με μία άγνωστη γυναίκα, η οποία σχετίζεται με την υπόθεση. Η αστυνομία αναζητάει και έναν ηλικιωμένο. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ALPHA, τα στοιχεία και των δύο είναι γνωστά στις αρχές και ο εντοπισμός τους θεωρείται θέμα χρόνου.

Το 10χρονο κοριτσάκι νοσηλεύεται σε νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη, με την κατάσταση της υγείας της, να μην εμπνέει ανησυχία.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: