Θεσσαλονίκη: Φυλάκιση δέκα μηνών με αναστολή στον οδηγό ταξί που θώπευσε πελάτισσα

Σε φυλάκιση δέκα μηνών, με τριετή αναστολή, καταδικάστηκε ο 54χρονος οδηγός ταξί, ο οποίος παραπέμφθηκε με την αυτόφωρη διαδικασία, ύστερα από μήνυση 29χρονης πελάτισσάς του για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, η καταγγέλλουσα ανέφερε ότι ο κατηγορούμενος ταξιτζής άπλωσε το χέρι του πάνω της, ενώ η ίδια βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού.

Όπως σημείωσε, το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης, επιστρέφοντας σπίτι μαζί με μία φίλη της, η οποία όμως είχε αποβιβαστεί λίγο νωρίτερα από το όχημα. Κατεβαίνοντας από το ταξί, όταν έφτασε στο σπίτι της, η φίλη της συγκράτησε την πινακίδα κυκλοφορίας.

Η 29χρονη ανέφερε στο δικαστήριο ότι ο ίδιος οδηγός επιχείρησε να την προσεγγίσει eρωτικά και πριν από δύο με τρεις μήνες, όταν επιβιβάστηκε στο ταξί του.

Στην απολογία του ο 54χρονος έκανε λόγο για ψευδή καταγγελία και απέρριψε τις κατηγορίες. «Είναι εντελώς ψευδές, δεν έχω κάνει απολύτως τίποτα» είπε χαρακτηριστικά, ωστόσο το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο με την αναγνώριση του ελαφρυντικού του σύννομου βίου.

Ο οδηγός ταξί άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος.

ellada

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: