Θεσσαλονίκη: «Έτρεχε, ήταν μεγάλο το σοκ», λέει η 39χρονη που παρασύρθηκε από ΙΧ

Εφιαλτικές στιγμές έζησε μία 39χρονη στη Θεσσαλονίκη το πρωί της Δευτέρας λίγο πριν φτάσει στη δουλειά της όταν ασυνείδητος οδηγός την παρέσυρε με το αυτοκίνητό του και την εγκατέλειψε.

Μάλιστα, το περιστατικό συνέβη την ώρα που ήταν σε εξέλιξη ζωντανή σύνδεση της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» με την δημοσιογράφο Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου.

Η δημοσιογράφος συνομιλούσε με τον Γιώργο Παπαδάκη και την Μαρία Αναστασοπούλου για ένα αιματηρό περιστατικό όταν ξαφνικά ο/η οδηγός του οχήματος παρέσυρε και τραυμάτισε τη γυναίκα που επιχειρούσε να διασχίσει τον δρόμο, και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή. Η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου διέκοψε αμέσως την συζήτηση, ενώ η κάμερα κατέγραφε τις εικόνες με διερχόμενους να σταματούν για να παράσχουν βοήθεια στην τραυματισμένη γυναίκα, η οποία βρισκόταν πεσμένη στην άσφαλτο, σφαδάζοντας από πόνους.

«Εντάξει… ήταν ένα σοκ μεγάλο για εμένα. Πονάω βασικά, έχω κατάγματα», είπε η γυναίκα μιλώντας στο Star.

Δείτε το βίντεο:


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cn0kkk8m3o3l)

«Έτρεχε κάμποσο. Ήμουν με μια κυρία, που την ευχαριστώ, και τελευταία στιγμή με τράβηξε».

Ενώ στη συνέχεια αναρωτήθηκε για τον ασυνείδητο οδηγό: «Είσαι μέσα σε κόσμο, πώς το κάνεις αυτό; Δεν στεναχωριέσαι; Η Δικαιοσύνη θα τα κάνει όλα».

Η γυναίκα που είναι μητέρα ενός ανήλικου παιδιού, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» με κατάγματα στα πόδια, όπου αύριο αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: