Θεσσαλονίκη: Ενώπιον του ανακριτή ο φερόμενος ως δολοφόνος της 36χρονης μεσίτριας

Ο 38χρονος γιατρός όταν συνελήφθη αρνήθηκε πως είχε μαζί της ερωτική σχέση και εξέφρασε την θλίψη του για τον θάνατό της – Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για περιύβριση νεκρού

Λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι πέρασε το κατώφλι του ανακριτή Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για περιύβριση νεκρού.

Ο γιατρός του Ιπποκράτειου νοσοκομείου έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα, Δευτέρα, ενώ η πρώτη του αντίδραση όταν συνελήφθη σύμφωνα με την δικηγόρο του που μίλησε στο protothema.gr,. Μάλιστα σύμφωνα με την δικηγόρο του 38χρονου, Ελσα Βλάχου, είπε πως μόλις έμαθε για το θάνατό της εξέφρασε τη βαθιά θλίψη του. 

Η ιατροδικαστική υπηρεσία προσπαθεί να ανακαλύψει τον τρόπο με τον οποίο δολοφονήθηκε η 36χρονη γυναίκα και μητέρα τριών παιδιών. 

Το θύμα

Ο αγγειοχειρουργός σύμφωνα με πληροφορίες έχει καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας του Ιπποκράτειου νοσοκομείου την ώρα που «φόρτωσε» το άψυχο κορμί της γυναίκας στο αυτοκίνητό του, το οποίο είχε σταθμεύσει στην πίσω πλευρά του νοσοκομείου, όπου εργαζόταν. Από εκεί κι έπειτα, εκτιμάται ότι ο φερόμενος ως δράστης αναζητούσε σημείο να εναποθέσει το πτώμα. Το κινητό του φαίνεται να είναι αυτό που τον πρόδωσε, καθώς το στίγμα του εντοπίστηκε στην περιοχή μεταξύ Παλιουριού και Νέας Σκιώνης, στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής. Στην ίδια περιοχή βρέθηκε και το πτώμα της άτυχης γυναίκας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ένα ακόμη λάθος του αγγειοχειρουργού ήταν ότι δήλωσε στους αστυνομικούς πως το βράδυ της 26ης Απριλίου μετέβη στην οικία του στο Πανόραμα. Από τις πληροφορίες που συνέλεξαν οι αστυνομικοί προέκυπτε ότι 38χρονος δεν πήγε στο Πανόραμα αλλά στη Χαλκιδική. Κάμερες παρακολούθησης δείχνουν το όχημα του αγγειοχειρουργού να κατευθύνεται προς Χαλκιδική και να επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα της επόμενης ημέρας.

Ο 38χρονος γιατρός μετά την πράξη στην οποία φέρεται να προέβη αποφάσισε να μεταβεί στην Αθήνα όπου και κατάγεται. Αξιοποιώντας όλες τις πληροφορίες που συνέλεξαν οι αστυνομικοί του τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής ξεκίνησαν να οργώνουν μία συγκεκριμένη περιοχή στο Παλιούρι της Χαλκιδικής. Συνάδελφοί τους βρίσκονταν στην Αθήνα και παρακολουθούσαν κάθε κίνηση του 38χρονου. Μόλις βρέθηκε το πτώμα της 36χρονης σε ρέμα στο Παλιούρι, ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 38χρονο και ξεκίνησαν τη μεταφορά του στη Θεσσαλονίκη. 

Πηγή: protothema.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: