Θεσσαλονίκη: Έγκλημα βλέπει ο πατέρας της 21χρονης που σκοτώθηκε πέφτοντας από το μπαλκόνι

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου υπέβαλε ο πατέρας της 21χρονης που εξέπνευσε στο νοσοκομείο μετά από πτώση από μπαλκόνι γνωστού εστιατορίου στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Υποπτεύεται ότι η κόρη του έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας και ζητεί να αναλάβει την υπόθεση το τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για να γίνει ενδελεχής έρευνα και να αποκαλυφθεί η αλήθεια.

Όπως αναφέρεται στη μήνυση που κατατέθηκε στο Α.Τ. Πανοράματος, το περιστατικό σημειώθηκε μεταξύ 20:50 και 21:00 το βράδυ της 31ης Δεκεμβρίου. Η κοπέλα προηγουμένως μίλησε με τη μητέρα της για να συνεννοηθούν για το ρεβεγιόν που θα έκαναν σε συγγενικό τους σπίτι, λόγω της έλευσης του νέου χρόνου.

Στις 21:00 η μητέρα διαπίστωσε ότι έλειπε η κόρη της από το σπίτι και ότι είχε αφήσει την πόρτα ανοικτή. Αρχικά δεν ανησύχησε επειδή υπέθεσε ότι είχε πάει στο σπίτι των θείων της που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση. Δέκα λεπτά αργότερα η 21χρονη επικοινώνησε μέσω της εφαρμογής Instagram και η συζήτηση ήταν για την ενδυμασία που θα φορούσε για την αλλαγή του χρόνου αναφέρει το grtimes.gr.

Στις 21:13 έκανε κλήση στο κινητό τηλέφωνο του πατέρα της ο οποίος δεν απάντησε επειδή βρισκόταν στην εργασία του ενώ στη συνέχεια ο πατέρας προσπάθησε επανειλημμένα να επικοινωνήσει τηλεφωνικά μαζί της αλλά το κορίτσι δεν απαντούσε.

Τελικά, ο πατέρας ειδοποιήθηκε από αστυνομικούς ότι η κόρη του έπεσε από ύψος 10-12 μέτρων σε οικόπεδο που βρίσκεται μπροστά στο συγκεκριμένο καφέ – εστιατόριο. Στη συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» με πολλαπλές κακώσεις στην αριστερή κυρίως πλευρά αλλά και στο κεφάλι.

Το μπουφάν της κοπέλας βρέθηκε κρεμασμένο στην περίφραξη του αύλειου χώρου του καταστήματος και το κινητό της τηλέφωνο κάτω στο έδαφος χωρίς την παραμικρή αμυχή. Από τον έλεγχο που ακολούθησε στην τηλεφωνική συσκευή της κοπέλας δεν εντοπίστηκαν φωτογραφίες του τοπίου όπου υποτίθεται ότι πήγε να φωτογραφηθεί καθώς το σημείο έχει θέα σε όλη την πόλη της Θεσσαλονίκης.

Στην μήνυση αναφέρεται: «Για την είσοδο στον περιφραγμένο χώρο κάποιος πρέπει να υπερπηδήσει μια αυλόπορτα ύψους 1,80 μέτρων ενώ υπάρχει προστατευτικό τζάμι, ύψους 1,5 μέτρου, στην άκρη της συγκεκριμένης βεράντας του καταστήματος και είναι δύσκολο μια κοπέλα μετρίου αναστήματος όπως ήταν η 21χρονη να πέσει από απροσeξία στο κενό».

ellada

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: