Θεσσαλονίκη: Αστυνομικό «σαφάρι» κατά των ναρκωτικών – 10 συλλήψεις

Στοχευμένους ελέγχους, με σκοπό την αντιμετώπιση παραβατικών συμπεριφορών, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται η διακίνηση και κατοχή εξαρτησιογόνων ουσιών, διενεργούν συστηματικά αστυνομικοί διαφόρων Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.Στο πλαίσιο αυτό, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφαλείας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, κατά το τελευταίο 24ωρο, συνέλαβαν συνολικά, δέκα (10) άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες, για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Χαρακτηριστικές είναι οι περιπτώσεις σύλληψης:

• από αστυνομικούς ομάδας «Ζ», στην περιοχή τα Μενεμένης, δύο ημεδαπών ηλικίας 26 και 17 ετών, οι οποίοι νωρίτερα, επιβαίνοντας σε δίκυκλη μοτοσικλέτα, δε σταμάτησαν σε σχετικά σήματα των αστυνομικών και στη συνέχεια απέρριψαν στο έδαφος, ο μεν πρώτος, ένα μικροδέμα ηρωίνης βάρους 11,6 γραμμαρίων, ο δε δεύτερος, ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο, εμπλουτισμένο με κάνναβη.

• 30χρονου ημεδαπού, στην περιοχή της Νεάπολης, από αστυνομικούς ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ο οποίος κατείχε 29 ναρκωτικά δισκία και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο, εμπλουτισμένο με κάνναβη. Ο συλληφθείς μετά τη σύλληψη, χτύπησε αστυνομικό του Τμήματος Ασφαλείας Νεαπόλεως και αντιστάθηκε σθεναρά κατά την ακινητοποίησή του από αστυνομικούς ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

• από αστυνομικούς ομάδας «Ζ», στην περιοχή του Δενδροποτάμου, 56χρονου ημεδαπού, στην κατοχή του οποίου, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μικροδέμα κάνναβης, συνολικού βάρους 26 γραμμαρίων.

• στο κέντρο της πόλης – Πλατεία Αγίου Γεωργίου, δύο αλλοδαπών ηλικίας 26 και 31 ετών, από δικυκλιστές αστυνομικούς ομάδας «Ζ», καθώς στην κατοχή του πρώτου, βρέθηκε ένα μικροδέμα κάνναβης βάρους 9,39 γραμμαρίων και στην κατοχή του δεύτερου, δύο μικροδέματα κάνναβης βάρους 7,43 γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

typosthes.gr-topika

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: