Θεσσαλονίκη: Αστυνομική έρευνα για τα κορωνοπάρτι στο ΑΠΘ μετά από αναφορά του πρύτανη

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών ζητά να διερευνηθεί αν τα κορωνοπάρτι συνδέονται με τα ατυχήματα των δύο φοιτητών και την τυχόν τέλεση άλλων αδικημάτων

Στην αστυνομία διαβίβασε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης την εγγραφή αναφορά του πρύτανη του ΑΠΘ για τα κορωνοπάρτι που διεξάγονται εντός του πανεπιστημίου.

Σύμφωνα με το GRTimes.gr, ο εισαγγελέας ζητά από την Ασφάλεια να συσχετίσει την αναφορά με τις δικογραφίες που αφορούν τα ατυχήματα των δύο φοιτητών και να ερευνήσει την τέλεση άλλων αυτεπαγγέλτως διωκόμενων αδικημάτων σχετικά με φοροδιαφυγή, νοθευμένα ποτά κ.α.

Ήδη, ο πρύτανης ενημέρωσε προφορικά τον εισαγγελέα, κατά τη χθεσινή τους συνάντηση στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Νίκος Παπαϊωάννου ανέφερε ότι ενημέρωσε τον εισαγγελέα για τα «λεγόμενα πάρτι τα οποία γίνονται στο ΑΠΘ», ενώ προσκόμισε φωτογραφικό υλικό και άλλα στοιχεία. Το ζήτημα έχει υγειονομική διάσταση, αλλά και τις παραμέτρους της ασφάλειας και της παράνομης οικονομικής δραστηριότητας.

Η Εισαγγελία διενεργεί ήδη προκαταρκτικές έρευνες, ενώ κατά τη διάρκεια των κορωνοπάρτι στο ΑΠΘ έχουν τραυματιστεί ένας 23χρονος φοιτητής και μια 19χρονη φοιτήτρια.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: