Θεσσαλονίκη: 59χρονος βίαζε την ανήλικη ανιψιά του και την κατέγραφε σε βίντεο

Σάλο προκαλεί η είδηση ότι ένας 59χρονος βίαζε την ανήλικη ανιψιά του στη Θεσσαλονίκη και παράλληλα κατέγραφε τις αρρωστημένες πράξεις του σε βίντεο. Το ανήλικο κοριτσάκι όταν το βίαζε ο 59χρονος ήταν 8 ενώ σήμερα είναι 11.

Ο άνδρας συνελήφθη την Τρίτη στο χώρο εργασίας του στην περιοχή της Σίνδου. Όταν οι αστυνομικοί του ζήτησαν να ελέγξουν τον υπολογιστή του εκείνος αρνήθηκε. Από την έρευνα των αστυνομικών προέκυψε ότι ο 59χρονος κατέγραφε με κρυφές κάμερες που είχε στο ρολόι του και το στυλό του ακόμα και τους συναδέλφους του.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση της Αστυνομίας για την υπόθεση:

“Στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης που διενήργησαν αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και κατόπιν επισταμένης έρευνας, εξιχνιάσθηκε υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ανήλικης.

Ταυτοποιήθηκε ως δράστης 59χρονος ημεδαπός συγγενής της ανήλικης, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή υλικού παιδικής π ορνογραφίας με τον παθόντα να μην έχει κλείσει τα 15 έτη, βιασμό, αποπλάνηση ανήλικης, κατάχρηση ανήλικης σε ασέλγεια όπου η παθούσα δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη (εγκλήματα τελούμενα κατ’ εξακολούθηση), απείθεια και παράβαση του Νόμου για την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Ειδικότερα, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι τα έτη 2014 και 2015, που η ανήλικη ήταν 8 ετών, ο δράστης προέβη κατ’ επανάληψη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της ανήλικης, ενώ παρήγαγε και κατείχε υλικό παιδικής π ορνογραφίας με θύμα την ίδια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι χθες (07-11-2017), ο 59χρονος αρνήθηκε στους αστυνομικούς την είσοδο στο χώρο εργασίας του προκειμένου να πραγματοποιηθεί έρευνα, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος ηλεκτρονικών αποθηκευτικών συσκευών, καθώς επίσης (3) ωρολόγια χειρός και (1) στυλό, που λειτουργούσαν ως μέσα καταγραφής ήχου και εικόνας στο χώρο εργασίας του και επιπλέον βιντεοληπτικό υλικό με συναδέλφους του, το οποίο κατείχε εν αγνοία τους, οπότε και συνελήφθη.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης”.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: