Θεσσαλονίκη: 30χρονος πήδηξε στο κενό από τον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας

Από το μπαλκόνι του πέμπτου ορόφου πολυκατοικίας έπεσε ένας 30χρονος το μεσημέρι της Δευτέρας, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το συμβάν σημειώθηκε λίγο μετά τις 13.00, επί της οδού Μακεδονίας 51, με τον 30χρονο άντρα να μεταφέρεται σοβαρά τραυματισμένος με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

Όπως ανέφεραν άνθρωποι που μένουν στην πολυκατοικία, ο άντρας έπεσε από τον πέμπτο όροφο στις τέντες του τρίτου ορόφου, με αποτέλεσμα να κοπεί η φορά του πριν καταλήξει στο έδαφος, στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας.

Σε κατάσταση σοκ ήταν οι γονείς του που είδαν τον γιο τους να βρίσκεται στο έδαφος μέσα σε λίμνη αίματος. Στο σημείο έφτασαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και αστυνομικές δυνάμεις. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου».

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άντρας αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και εκτιμάται ότι προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του. Εκείνη την ώρα στο διαμέρισμα βρίσκονταν οι γονείς του, ωστόσο φέρεται ότι βγήκε ξαφνικά στο μπαλόνι και έκανε “βουτιά” από τον πέμπτο όροφο.





.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: