Θες να φορέσεις σαγιονάρες στο εστιατόριο; 8 τρόποι για να δείχνεις κομψή

Θες να φορέσεις σαγιονάρες στο εστιατόριο; 8 τρόποι για να δείχνεις κομψή

Είσαι έτοιμη να δεις τα flip flops με άλλο μάτι;

Οι σαγιονάρες, το κατεξοχήν παπούτσι των καλοκαιρινών διακοπών, είναι από τα πιο αμφιλεγόμενα παπούτσια στην μόδα….όλοι γνωρίζουμε τον ενοχλητικό ήχο που κάνουν όταν περπατάμε στο δάπεδο. Ωστόσο, τα brands πολυτελείας παρουσίασαν πρόσφατα μια σειρά από μοντέρνες εκδοχές της σαγιονάρας που έφεραν αυτό το υπόδημα πίσω στο προσκήνιο. Σήμερα, είναι σχετικά εύκολο να αναβαθμίσεις αυτό το casual παπούτσι ώστε να το φορέσεις και στην πόλη, όχι μόνο την παραλία – όλα έχουν να κάνουν με την σωστή επιλογή ρούχων και αξεσουάρ

Ελάχιστη προσπάθεια απαιτείται για να επιτυγχάνεις το καλύτερο αποτέλεσμα. Για παράδειγμα, μπορείς να αναβαθμίσεις τις σαγιονάρες σου με το να φορέσεις ένα βραχιόλι ποδιού.

Τοο sexy: 10 ιδέες να φορέσεις με στυλ ένα βραχιόλι στον αστράγαλό σου (και να είσαι too hot)

Φυσικά, είναι πολύ σημαντικό να επιλέξεις τη σωστή σαγιονάρα. Ευτυχώς, έχει πολλές cool επιλογές η αγορά. Αν σου αρέσει το beachy, χαλαρό vibe του κλασσικού σανδαλιού από καουτσούκ, δεν υπάρχει λόγος να το εγκαταλείψεις αυτό. Μάλιστα, labels όπως ο Gucci και ο Christian Louboutin έχουν κυκλοφορήσει κομψές επιλογές από καουτσούκ. Και για όσες θέλουν να δοκιμάσουν ένα σανδάλι με τακούνι, ναι, με τακούνι, δοκιμάστε brands όπως οι Brother Vellies και Totême.

«Μαύρισαν» οι σαγιονάρες; Δες πώς θα τις καθαρίσεις για να μην πάρεις καινούργιες

Τώρα που έχεις έτοιμες τις σαγιονάρες σου λοιπόν, συνέχισε παρακάτω για να βρεις 8 μίνιμαλ, μοντέρνους και stylish τρόπους για να τις αναβαθμίσεις. Θα είσαι άνετη και κομψή όλο το καλοκαίρι.

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: