Θες να είσαι η πιο ωραία καλεσμένη στον επόμενο γάμο που θα πας; Ακολούθησε τις συμβουλές μας!

H «Wedding Season», που λένε και οι αγγλοτραφείς φίλοι μας, έχει και επισήμως ξεκινήσει και αν όλα πάνε καλά –και δεν έχουμε διαζύγια της τελευταίας στιγμής- τότε θα κρατήσει μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου. Και επειδή, αν ανήκεις και εσύ ηλικιακά στη δεκαετία ανάμεσα στα 30 και τα 40, θα έχεις σίγουρα παραπάνω από έναν γάμος να πας πρέπει να διασφαλίσουμε για λογαριασμό σου πώς θα είσαι υπέρλαμπρη. Και αν ακολουθήσεις τις τρεις βασικές και εύκολες στυλιστικές συμβουλές μας, αυτό είναι νομοτελειακό πως θα συμβεί! Άκουσε μας και θα είσαι όχι μόνο η «πιο σωστά ντυμένη» αλλά και η ομορφότερη παρουσία του γαμήλιου party.
Θες να είσαι η πιο ωραία καλεσμένη στον επόμενο γάμο που θα πας; Ακολούθησε τις συμβουλές μας!
#1 Mην φορέσεις άβολα ρούχα
…. Όσο ωραία και «κάθονται» πάνω σου τη στιγμή που τα φοράς και κοιτιέσαι στον καθρέφτη. Αυτό είναι μία στιγμή, όπως πολύ σωστά σκέφτηκες! Η βραδιά, όμως, αποτελείται από πολλές. Και δεν θες να τις περάσεις μαζεύοντας το ντεκολτέ σου, ξεκουμπώνοντας το πάνω κουμπί της παντελόνας σου ή μαζεύοντας τη φούστα σου που φυσικά πατάς όταν χορεύεις. Για να είσαι όμορφη πρέπει να νιώθει κα όμορφα! Μην το ξεχνάς ποτέ αυτό.
#2 Μην βάλεις λευκά
Όσο μεγάλος και αν είναι ο πειρασμός γιατί βρήκες το ιδανικό άσπρο φόρεμα που αναδεικνύει την ηλιοκαμένη σου επιδερμίδα, δεν πρέπει να ξεχνάς ότι λευκά στους γάμους φοράνε μόνο οι νύφες. Και αυτός είναι κανόνας απαράβατος που ξεφεύγει από τα στυλιστικά πλαίσια και εμπίπτει σε κανόνες κοινωνικής συμπεριφοράς.
Θες να είσαι η πιο ωραία καλεσμένη στον επόμενο γάμο που θα πας; Ακολούθησε τις συμβουλές μας!
#3 Να αφήνεις πάντα ακάλυπτο κάποιο σημείο του σώματός σου
Αλλά μόνο ένα! Δεν θες να είσαι υπερβολικά sexy, απλά καλοκαιρινά και νεανικά ντυμένη. Αν, πχ, βάλει mini φόρεμα φρόντισε να μην είναι εξώπλατο ούτε να έχει μεγάλο cleavage. Aν το top σου τονίζει το ντεκολτέ σου, συνδύασέ το με μία ψηλόμεση, μακριά φούστα ή με μία παντελόνα. Επίσης μην φοβηθείς να παίξεις με τα αξεσουάρ αν στο επιτρέπει το ύφος του συνόλου σου. Αν, πχ., έχεις επιλέξει ένα gipsy chic look βάλε πολλά χρυσά κοσμήματα για να ενισχύσεις την αισθητική του.
Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: 15 μαύρα ρούχα και αξεσουάρ που μπορείς να φορέσεις και το καλοκαίρι

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: