Θεοχάρης Ιωαννίδης: «Είμαι σκορπιός, τρελαίνομαι για εκδίκηση..»

Θεοχάρης Ιωαννίδης: «Είμαι σκορπιός, τρελαίνομαι για εκδίκηση..»

: «Είμαι σκορπιός, τρελαίνομαι για εκδίκηση..»

Ο τηλεοπτικός Πάτροκλος του Μπρούσκο, Θεοχάρης Ιωαννίδης, μιλάει για την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά, τον χαρακτήρα του, αλλά και τις γυναίκες …

O Πάτροκλος είναι ένας εκδικητικός χαρακτήρας στη σειρά. Εσένα η εκδίκηση τι ρόλο παίζει στη ζωή σου, ταυτίζεσαι καθόλου με τον ρόλο που ενσαρκώνεις;
Είμαι σκορπιός, τρελαίνομαι για εκδίκηση που «σερβίρεται» σε κρύο πιάτο και ζω πάντα «στα άκρα». Σε κάθε άλλη περίπτωση βαριέμαι φρικτά. Η εκδίκηση ταυτίζεται με πόνο και ο πόνος του Πάτροκλου προέρχεται απο την απόρριψη που βίωσε σαν παιδί.
Πάντα ταυτίζομαι με ρόλους, δεν μπορώ να γεφυρώσω διαφορετικά τον χαρακτήρα που υποδύομαι, με το κοινό. Απλά φιλτράρω στοιχεία και καταστάσεις που μου δίνονται, σεναριακά και σκηνοθετικά. Κατά τα άλλα είμαι πάντα ο Θεοχάρης που κρύβεται πίσω από τα δεδομένα των καταστάσεων.

Τι εκπλήξεις περιμένουν τους τηλεθεατές από τον Πάτροκλο στη συνέχεια της σειράς;
Ο Πάτροκλος «τρέφει» τον πόνο του με μίσος, υποκρισία και επικίνδυνα . Ταυτίζεται με «τίτλους» που του έλειπαν κατά τη διάρκεια των παιδικών του χρόνων στο ίδρυμα, όπως με αυτό του «πατέρα», της «μητέρας -πρότυπο» και της «οικογένειας». Έχοντας επιλέξει,στη νέα του ζωή, τα πραγματικά πρόσωπα που ταυτίζονται με αυτούς τους τίτλους, κάνει τα πάντα για να ευχαριστήσει τα πρόσωπα αυτά.

Θεοχάρης Ιωαννίδης: «Είμαι σκορπιός, τρελαίνομαι για εκδίκηση..»

Έχοντας σπουδάσει Σκηνοθεσία και Παραγωγή στη Nέα Υόρκη, θα ήθελες να σκηνοθετήσεις τη δική σου ;
Ετοιμάζω πράγματα στα οποία ο ρόλος μου είναι πίσω από τα φώτα. Είναι ολοκλήρωση στη δουλειά μας να έχεις ένα μικρό μέρος στη δημιουργία εικόνας. Ειναι ο απώτερος στόχος μου που αρχίζει να γίνεται πραγματικότητα.

Δεν ολοκλήρωσες τις σπουδές σου στη Νομική, θα μπορούσες να φανταστείς τον εαυτό σου με κουστούμι στην αίθουσα του δικαστηρίου;
Ακριβώς αυτός είναι και ο λόγος που την παράτησα, λίγα μαθήματα πριν το πτυχίο μου. Σε κάθε άλλη περίπτωση ήμουν σίγουρος πως θα υπέκυπτα στον πειρασμό στο λεγόμενο «σιγουράκι» της «σταθερής», κατά τα άλλα, δουλειάς του νομικού.

Τι γεύση σου άφησε η συμμετοχή σου στο Dancing With The Stars;
Μελανιές, αυπνία, αυτοπεποίθηση.

Θα συνεχίσεις τον χορό;
Θα συνεχίσω το κάπνισμα.

Tελικά τα έχεις ή όχι με την πρώην παρτενέρ σου στο DWTS;
Τελικά, δεν θα μιλήσω ποτέ για το κρεβάτι μου.

Γεννήθηκες και έζησες στην Γερμανία, κάποια στην Ελλάδα και τελείωσες το Λύκειο στην όπου και σπούδασες. Διαφορετικές καταστάσεις…
Πολύ και καθόλου. Όπου γη και πατρίς. Μεγάλωσα σε οικογένεια διπλωματών, δε μασάω με αλλαγές, έστω κι αν αυτές καθορίζουν τη πορεία της μετέπειτα ζωής μου. Προσαρμόζομαι και παλεύω μονο για τη νίκη, σε καθετί.

Θεοχάρης Ιωαννίδης: «Είμαι σκορπιός, τρελαίνομαι για εκδίκηση..»
Πολλοί κατά καιρούς έχουν σχολιάσει αρνητικά, τις δημοσιεύσεις σου στα , χαρακτηρίζοντας τις προκλητικές. Γενικά σου αρέσει να προκαλείς;
Γενικά γουστάρω να είμαι ο εαυτός μου και μόνο αυτό ξέρω να κάνω καλά. Κατά τα άλλα θα ήμουν καραγκιόζης. Αν προκαλώ με το να περνώ καλά και να λέω πράγματα με τη στάση μου και όχι με μπουρδολογίες και αμπελοφιλοσοφίες, τότε γουστάρω να προκαλώ, κατα τ’αλλα χέστηκα.

Ποιο είναι το πιο ακραίο πράγμα που έχεις κάνει μέχρι στιγμής;
Πήδηξα απ’το δεύτερο για να σώσω ένα παιχνίδι μου.

Στην έχει πέσει ποτέ άνδρας; Aν ναι, πώς αντέδρασες;
Μου την έχει πέσει και του τη σήκωσα. Η μαμά μου μ’έμαθε να είμαι πάντα ευγενικός σ’αυτούς που μου κάνουν κομπλιμέντα. Έτσι και συμβαίνει λοιπόν.

Είσαι κυνηγός όταν πλησιάζεις μια γυναίκα που σου αρέσει;
Είμαι μόνο κυνηγός, γενικά, όχι μόνο στο «πέσιμο». Όταν θέλω κάτι, το διεκδικώ.

Γερμανίδες ή Ελληνίδες;
Δε βάζω ταμπέλες.

Στην ιδιοσυγκρασία σου θα ταίριαζε κάποια στιγμή ο ρόλος του οικογενειάρχη;
Είμαι έτοιμος μπαμπάς. Δεν βγάζω, ακόμα, τα φράγκα που θέλω για να προχωρήσω.

Πως φαντάζει στα σου η ιδανική γυναίκα;
Όταν τη βρω θα έχω .

Πες μου ένα μότο που σε εκφράζει
Be yourself, keep your friends close and your enemies closer

Θεοχάρης Ιωαννίδης: «Είμαι σκορπιός, τρελαίνομαι για εκδίκηση..»
Πηγή:www.grecoco.gr

Tags: , , , , , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: