Θεοδωρικάκος: ΣΥΡΙΖΑ και Σπίρτζης έχουν αλλεργία με την Ελληνική Αστυνομία

Xυδαιότητα, ψέμα και συκοφαντία καταλόγισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, στον τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστο Σπίρτζη, ο οποίος αναφέρθηκε στην υπόθεση της καταγγελίας για βιασμό στο ΑΤ Ομόνοιας.

Μόνιμο χαρακτηριστικό του «κ. Σπίρτζη και του ΣΥΡΙΖΑ είναι και η αλλεργία για την Ελληνική Αστυνομία», αναφέρει ακόμη ο υπουργός.

Στην ανακοίνωσή του ο κ. Θεοδωρικάκος επισημαίνει:

«Η χυδαιότητα, το ψέμα και η συκοφαντία μαζί με την αλλεργία για την Ελληνική Αστυνομία, είναι τα μόνιμα χαρακτηριστικά του κυρίου Σπίρτζη και του ΣΥΡΙΖΑ. Και αυτή τους η αλλεργία, έχει χειροτερέψει μετά τις τελευταίες επιτυχίες της Ελληνικής Αστυνομίας. Ιδιαίτερα, μετά το τέλος του αβάτου βίας στη φοιτητική εστία του Ζωγράφου και την εξιχνίαση πολλών εγκλημάτων. Εναντίον των δύο Ειδικών Φρουρών κινούνται τάχιστα, πειθαρχικές και ποινικές διαδικασίες.

Αν επαληθευτούν οι κατηγορίες δεν έχουν καμία θέση στην Ελληνική Αστυνομία. Ο νόμος είναι νόμος, ισχύει για όλους και τηρείται απαρέγκλιτα».

Νωρίτερα σε ανακοίνωσή του ο Χρήστος Σπίρτζης ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι «έχουν γεμίσει τα σώματα ασφαλείας με ανεκπαίδευτους, ακατάλληλους και σε πολλές περιπτώσεις επικίνδυνους για το κοινωνικό σύνολο “αστυνομικούς”».

Η ανακοίνωση του τομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ:

«Αποτροπιασμό και αγανάκτηση προκαλεί στην κοινή γνώμη η είδηση ότι δύο ειδικοί φρουροί της Άγριας Δύσης Μητσοτάκη, οι οποίοι υπηρετούν στην ομάδα ΔΙΑΣ και ανήκουν στις 4.500 ρουσφετολογικές προσλήψεις της κυβέρνησης Μητσοτάκη, κατηγορούνται ότι βίασαν 19χρονη μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας.

Στην ποινική δίωξη που άσκησε εναντίον τους, μάλιστα, η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών περιλαμβάνεται και το αδίκημα της παραβίασης του νόμου περί προσωπικών δεδομένων που αποδόθηκε στους κατηγορούμενους καθώς κατηγορούνται ότι κατέγραψαν σε βίντεο την αποτρόπαια πράξη τους.

Περιμένουμε τώρα τον κύριο Θεοδωρικάκο, υπουργό Προστασίας του Πολίτη, με χρέη υπουργού προπαγάνδας του επιτελικού κράτους Μητσοτάκη αλλά και σύσσωμη την κυβέρνηση της ΝΔ να δηλώσουν, κατά την πάγια τακτική τους, ότι φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ότι λασπολογούμε.

Αν δεν γνωρίζαμε τις ιδεοληπτικές εμμονές τους, θα έπρεπε να περιμένουμε από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο να έχει εδώ και καιρό ασχοληθεί με τις συνεχείς καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ότι οι χιλιάδες κατ’ εξαίρεση ρουσφετολογικές προσλήψεις ειδικών φρουρών από τη κυβέρνηση Μητσοτάκη έχουν γεμίσει τα σώματα ασφαλείας με ανεκπαίδευτους, ακατάλληλους και σε πολλές περιπτώσεις επικίνδυνους για το κοινωνικό σύνολο «αστυνομικούς».

Θα έπρεπε να περιμένουμε να ζητήσουν συγγνώμη για τις 4.500 ρουσφετολογικές προσλήψεις που έκαναν σε τρία χρόνια, αντί για τα συνεχή ψέματα του κ. Θεοδωρικάκου για δήθεν επανεκπαίδευση τους.

Ρωτάμε δημόσια και είμαστε σίγουροι ότι δεν θα λάβουμε ούτε αυτή τη φορά καμία απάντηση:

Ποιων στελεχών, βουλευτών ή Υπουργών της ΝΔ, ήταν τα ρουσφέτια των δύο «αστεριών» που προσλάβατε και υπηρετούν στην ομάδα ΔΙΑΣ;

Ποια επιτροπή ενέκρινε την πρόσληψη τους;

Πότε, που και από ποιους εκπαιδεύτηκαν;

Δυστυχώς, από τον Ιούλιο του 2019 έως σήμερα, το επιτελικό κράτος Μητσοτάκη χρησιμοποιεί την αστυνομία για την εκπλήρωση του δόγματος του τρόμου και της πάταξης και στο πλαίσιο αυτό έχει γεμίσει το σώμα με ρουσφετολογικές προσλήψεις ανίκανων και σε πολλές περιπτώσεις επικίνδυνων ειδικών φρουρών, σερίφηδων της Άγριας Δύσης.

Η ανασφάλεια, όχι μόνο από τους εγκληματίες αλλά και από τα 4.500 ρουσφέτια της κυβέρνησης Μητσοτάκη, διαπερνά κάθε πολίτη, σε κάθε γωνιά της χώρας».

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: