Θεοδωρικάκος μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου: Tον λόγο έχει τώρα η δικαιοσύνη

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη μίλησε για τη μεθοδικότητα με την οποία κινήθηκε η Ελληνική Αστυνομία

«Πρωτοφανή» χαρακτήρισε την υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος της 33χρονης Ρούλας Πισπιρίγκου για ανθρωποκτονία, όσον αφορά στον θάνατο της πρωτότοκης κόρης της.

«Στην πρωτοφανή υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα η ΕΛ.ΑΣ. κινήθηκε  με επαγγελματισμό, μεθοδικότητα και αποτελεσματικότητα, σε πλήρη συνεργασία με τις εισαγγελικές αρχές. Η υπόθεση ασφαλώς συγκλονίζει το πανελλήνιο. Από εδώ και πέρα τον λόγο έχει η δικαιοσύνη», έγραψε σε tweet του ο κ.Θεοδωρικάκος. 

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των μικρών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα.

Η Αστυνομία ανακοίνωσε τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, δυνάμει εντάλματος που εκδόθηκε εναντίον της και αφορά στο θάνατο της Τζωρτζίνας.

Νωρίτερα εναντίον της Ρούλας Πισπιρίγκου είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία, δίωξη που αφορά στον θάνατο της πρωτότοκης κόρης της.

Η δικογραφία που είχε σχηματιστεί, είχε διαβιβαστεί στην Εισαγγελία η οποία αφού τη μελέτησε άσκησε τη δίωξη.

Στη δικογραφία υπάρχουν αποκαλυπτικές καταθέσεις γιατρών της Τζωρτζίνας, οι οποίοι είπαν πως ουδέποτε χορήγησαν κεταμίνη στο παιδί, καθώς η κατάσταση της υγείας του δεν δικαιολογούσε σε καμία περίπτωση τη χορήγηση της ουσίας.

Την υπόθεση χειρίζεται ο εισαγγελέας Αντώνης Ελευθεριάνος.

Η δικογραφία για τα δύο άλλα παιδιά θα συγχωνευτεί και θα ακολουθήσει.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: