Θεοδωρικάκος για προσφυγικό: Τα σύνορά μας φυλάσσονται πάρα πολύ δυνατά

Επίσκεψη στο δημαρχείο Μοσχάτου έκανε σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, απ” όπου και μίλησε για το καυτό θέμα του προσφυγικού στον Έβρο.

«Σε ολόκληρη τη χώρα οι Έλληνες ανησυχούν για όσα συμβαίνουν στα ανατολικά μας σύνορα, αλλά υποστηρίζουν με θέρμη, με όλη τους τη δύναμη και με αίσθημα πατριωτισμού και εθνικής ευθύνης, τα μέτρα που παίρνει η κυβέρνηση ώστε να μείνουν κλειστά τα σύνορα και στον Έβρο και στα νησιά μας από την απειλή που καθοδηγεί το καθεστώς της Τουρκίας με παράνομους μετανάστες, οι οποίοι δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με προσφυγιά και με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πρόσφυγες ύστερα από εμφυλίους πολέμους και από μεγάλες καταστροφές» είπε και πρόσθεσε:

«Δεν πρέπει κανείς να έχει καμιά αμφιβολία ότι τα σύνορά μας φυλάσσονται, πάρα πολύ δυνατά. Όλοι οι Έλληνες είμαστε δίπλα στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και της Ελληνικής Αστυνομίας σε αυτήν την πολύ κρίσιμη εθνική αποστολή που επιτελούν» τόνισε.

«Όλοι οι Έλληνες στηρίζουν θερμά την απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης να κλείσει τα σύνορα στον Έβρο και στα νησιά μπροστά στην απειλή εισβολής παράνομων μεταναστών, υπό την καθοδήγηση του καθεστώτος της Τουρκίας» είπε υπογραμμίζοντας: «Όλοι οι Έλληνες είμαστε δίπλα στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και της Ελληνικής Αστυνομίας σε αυτή την πολύ κρίσιμη εθνική αποστολή που επιτελούν».

Τα έργα στον δήμο Μοσχάτου-Ταύρου

Ο κ. Θεοδωρικάκος επισκέφθηκε το δημαρχείο Μοσχάτου – Ταύρου, όπου συζήτησε με τον δήμαρχο Ανδρέα Ευθυμίου και το Δημοτικό Συμβούλιο τα προβλήματα της περιοχής και ανακοίνωσε ότι υπέγραψε τα εξής έργα:

  • Την κατασκευή νέου χλοοτάπητα στο γήπεδο του Μοσχάτου
  • Την κατασκευή κλειστού γηπέδου – προπονητηρίου στο χώρο του μπάσκετ
  • Την καταβολή οικονομικής ενίσχυσης για τις μελέτες που αφορούν την αντιπυρική προστασία των σχολείων του δήμου
  • Την αγορά απορριμματοφόρου
  • Την ολοκλήρωση των έργων στους παιδικούς σταθμούς.

Παράλληλα, ο υπουργός Εσωτερικών ανακοίνωσε ότι εξετάζεται τρόπος αντιμετώπισης του προβλήματος των αυθαίρετων αθλητικών εγκαταστάσεων σε ολόκληρη τη χώρα.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Ανδρέας Ευθυμίου ευχαρίστησε τον υπουργό για την επίσκεψή του.

«Θα ήθελα να σημειώσω αυτό που είπε ο υπουργός στην αρχή ότι «πολιτική και πολιτικός είναι αυτός που είναι κοντά στον πολίτη, σε αυτόν τον ζήσει, να επιβιώσει, έτσι ώστε να έχουμε μια πατρίδα υπερήφανη και άξια για τους πολίτες της»» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Ευθυμίου

Πολιτική

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: